Consilierul lui Cîțu, despre documentul semnat de Andreea Moldovan privind constituirea grupului de lucru: Are valoarea juridică a unui grup de Whatsapp

4 săptămâni in urmă 87

Alin Ignat, unul dintre consilierii premierului Florin Cîțu, a reacționat duminică după ce Liviu Iolu (USRPLUS) a scris pe Facebook că Florin Cîțu este consiliat prost și îndemnat să mintă:

”Nu știu cine îl consiliază pe domnul Cîțu, dar îi îngroapă zilnic orice urmă de onorabilitate și îl îndeamnă să mintă. Cîțu azi: Nu există grup de lucru pentru cercetarea a ce a zis domnul Voiculescu, i-am cerut lui Baciu să facă unul”, a scris Liviu Iolu pe Facebook publicând un document care atesta că s-a format un grup de lucru la nivelul Ministerului Sănătății, sub semnătura fostului secretar de stat Andreea Moldovan, chiar cu două zile înainte ca aceasta să fie demisă de Cîțu.

Consilierul lui Cîțu i-a replicat lui Iolu că ministrul poate emite doar ordine sau instrucțiuni și că documentul publicat are valoarea juridică a unui grup de Whatsapp:

”Nu știu cine îl consiliază pe domnul Iolu, dar îi ofer un sfat pro bono: înainte de a posta o enormitate, e indicat să consulte legislația, mai exact, codul administrativ. Pentru a-l scuti de efortul căutării, lămuresc aici: ministrul emite ordine sau instrucțiuni, iar secretarul de stat, aceleași acte cu caracter normativ sau individual, dacă ministrul îi deleagă această atribuție. Adevărul: Documentul prezentat de domnia sa are valoarea juridică a unui grup de whatsapp. Poate la asta s-a referit și fostul ministru, când afirma că a constituit un grup. S-a blocat, și de această dată, în online”.

sursa foto: Facebook/ Alin Ignat

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă