Consilierii generali PNL susțin că termenul de 3 luni în care să fie suspendate PUZ-urile de la sectoare a fost propus de Nicușor Dan: Noi avem încredere că noul primar general vrea să facă lucrurile repede și corect 

1 lună in urmă 2

Consilierii generali PNL au anunțat vineri, înaintea ședinței de la Primăria Capitalei, că primarul general, Nicușor Dan, le-a comunicat că are nevoie de 3 luni pentru a identifica problemele legate de PUZ-uri de la sectoare și care sunt zonele (UTR-uri) în care s-a construit ilegal, precizările venind în contextul în care inițial primarul general a declarat că este nevoie de o suspendare pentru 2 ani a cestor PUZ-uri.

„Îl susținem pe primar cu acest demers de a opri toate mizeriile care s-au făcut în dezvoltarea Bucureștiului”, a declarat Diana Mardarovici, purtător de cuvânt al consilierilor PNL.

Mardarovici a repetat de cîteva ori că PNL are încredere deplină în Nicușor Dan și că termenul de 3 luni a fost propus chiar de primarul general la o ședință cu liberalii.

„Pe baza acestor PUZ-uri pesediste (…) s-au introdus în primării clanuri mafiote cu interese clare de a distruge Bucureștiul în interes de profit și atât”, a spus Diana Mardarovici care a insistat că nu trebuie blocată activitatea oamenilor de afaceri „de bună credință”.

„Nu-i putem pune pe toți în aceeași oală, pentru că mulți dintre ei dau și oferă locuri de muncă. Mulți dintre noi, dvs și eu, avem un loc de muncă datorită unor oameni de bună credință”, a spus Mardarovici.

Întrebată dacă PNL va tota pentru termenul de 3 luni de suspendare a PUZ-urilor de sectoare, ea a spus că liberalii vor susține termenul în care „primarul general cu aparatul propriu va rezolva problema și va corecta greșelile.

„Termenul final, vă asigur că dacă ni se spune clar de cât de timp e nevoie, iar noi avem încredere că noul primar general vrea să facă lucrurile repede și corect, noi vom vota ceea ce ne spune primarul general că poate realiza”, a spus DIana Mardarovici.

În opinia acesteia, situația poate fi rezolvată repede dacă „toată Primăria”trece la muncă.

Sursa foto: Captură video

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă