Consiliera USR Timișoara care a organizat "un flagrant" a fost suspendată din partid

2 săptămâni in urmă 15

Ana Munteanu, consilier USRAna Munteanu, consilier USR

Ana Munteanu, consiliera USR care a organizat un flagrant cu clienți falși în restaurantul unui hotel din Timișoara, a fost suspendantă din partid, pe o perioadă de un an.

VINERI, 26 MARTIE 2021, 14:23

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

„Colega noastră a făcut o eroare de judecată şi a acţionat într-o manieră neinspirată şi inadecvată poziţiei de consilier local pe care o deţine. Rolul ei, ca membru al Consiliului Local Timişoara, nu este să încerce să se substituie instituţiilor executive ale statului. Există organe competente pentru a urmări şi a sancţiona încălcarea regulilor. Trebuie să apelăm la acestea ori de câte ori aflăm de o nerespectare a prevederilor legale şi să avem încredere că ele vor acţiona potrivit legii”, a transmis USR Timiş. De asemenea, felul în care a acționat consiliera „nu reflectă nici voinţa organizaţiei, nici valorile pe care USR le promovează”.

Pe de altă parte, colegii de partid ai consilierei au condamnat atacurile și amenințările de pe rețelele de socializare la adresa Anei Munteanu. Scandalul a escaladat după ce pe rețelele de socializare a fost intens vehiculată o fotografie trucată a conslierului local, purtând un tricou cu chipul fostului ministru de Interne comunist Ana Pauker și mesajul, în engleză, "Moarte chiaburilor". 

Ministrul de Interne Lucian Bode a trimis corpul de control al ministerului pentru a verifica modul în care au acționat jandarmii în ziua flagrantului de la hotel. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă