Conor McGregor îşi vinde marca de whisky şi încasează o sumă uriaşă. La cât ajunge acum averea luptătorului

1 lună in urmă 2

UCL: Juventus - Porto, marți, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Borussia Dortmund - Sevilla, 22:00, marți, Digi Sport 2

Conor McGregor vinde pachetul de acţiuni al companiei Eire Born Spirits

Presa irlandeză speculează mărimea cecului pe care Becles îl va oferi lui ''The Notorious'', după ce a anunţat că va cumpăra tot pachetul de acţiuni al companiei Eire Born Spirits, înfiinţată de McGregor în 2018.

Compania mexicană deţinea 49% din acţiuni şi acum vrea să cumpere şi restul de 51%, ca urmare a succesului de care s-a bucurat această băutură spirtoasă şi care a contribuit semnificativ la averea irlandezului.

Becles a emis un comunicat în care preciza că va oferi mai multe detalii după încheierea tranzacţiei, dar nu a clarificat dacă McGregor va mai avea vreun rol sau va abandona complet Eire Born Spirits.

Conor McGregor, unul dintre cei mai bine plătiţi sportivi din lume

Grupul mexican a devenit acţionar minoritar la compania irlandeză în 2018, cu o participaţie de 20% pentru a ajuta promovarea mărcii ''Proper No. 12'' la nivel mondial, iar după succesul băuturii şi-a mărit pachetul de acţiuni la 49% în 2020, când compania irlandeză era valorizată la 260 milioane de euro.

Revista Forbes l-a situat pe Conor McGregor, în 2020, pe locul 16 pe lista celor mai bine plătiţi sportivi din lume, cu venituri de 16 milioane dolari din contracte de sponsorizare şi 32 milioane dolari din burse şi alte câştiguri. Totalul de 48 milioane dolari nu include un beneficiu de 40 milioane euro generat de vânzarea mărcii lui de whisky în 2020.

Averea lui McGregor ar putea ajunge acum la 200 milioane euro prin vânzarea mărcii sale de whisky.

Etichete: conor mcgregor , whisky
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă