Conor McGregor cere o schimbare serioasă la Manchester United: ”Au nevoie ca cineva să se ridice deasupra tuturor!”

1 lună in urmă 18

  • Cupa României: Minaur Baia Mare - Universitatea Craiova, 18:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: West Ham - Manchester City, 21:45, Digi Sport 1

Conor McGregor, mare suporter al lui Manchester United, este de părere că este nevoie de o schimbare serioasă la echipă pentru a se redresa.

Conor McGregor cere o schimbare serioasă la Manchester United: ”Au nevoie ca cineva să se ridice deasupra tuturor!”

Conor McGregor este un mare suporter al ”diavolilor roșii”, după cum a mărturisit chiar el în mai multe rânduri, și, la fel ca restul fanilor Manchester United, suferă pentru eșecurile echipei sale favorite.

Conor McGregor este de părere că de la Manchester United lipsește un lider. Fostul dublu campion mondial UFC spune că Ole Gunnar Solskjaer nu este suficient de stăpân pe vestiarul ”diavolilor”, iar singura soluție pe care o vede luptătorul irlandez este ca rolul antrenorului norvegian să fie ajustat.

Problema la Manchester United este că sunt o adunătură de tineri care vorbesc unul peste celălalt. Au nevoie de cineva care să se ridice deasupra tuturor și să preia cârma echipei. Ole a fost pe bancă atunci când Ronaldo era pe teren. Nu a fost deajuns.

Urmărește miniseria documentar Crime, Alcool și Prohibiție în Digi Online. Azi, de la 22:50 pe Digi World. Marile schimbări nu vin în pace.

Toată dragostea și respectul pentru Ole, dar este nevoie de o schimbare în ceea ce privește rolul său la echipă”, a scris Conor McGregor pe pagina oficială de Twitter.

Ole Gunnar Solskjaer e sigur că nu va fi demis de United

Presa din Anglia susține însă că antrenorul norvegian este convins că mandatul său la United nu se va încheia prea curând. Mai mult, Solskjaer crede că o victorie în proxima etapă, cu Tottenham, meci programat sâmbătă de la 17:30, ar putea readuce liniștea la echipă.

Surse din interiorul clubului din Manchester susțin că nu se ia în calcul deloc schimbarea de antrenor, cel puțin acum.

Pentru United urmează trei partide extrem de importante, cu Tottenham și cu City, în campionat, intercalate de duelul cu Atalanta din UEFA Champions League. Mai mult, aceleași surse, preluate de către jurnaliștii de la Sky Sports, susțin că nu există negocieri cu tehnicianul italian.

Etichete: cristiano ronaldo , manchester united , ole gunnar solskjaer , conor mcgregor
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă