Connect-R, moment incredibil de sinceritate! Cum și-a câștigat primii bani: „Eram prinț și cerșetor! Vindeam ziare în intersecție: Ia ProSportu’, ia ProSportu’!” | VIDEO

1 lună in urmă 26

Connect-R este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți ai României, însă puțini știu prin ce a trecut artistul în drumul său spre faimă. Într-un podcast în care apare cu cunoscuta vloggeriță Laura Giurcanu, cântărețul a povestit că a vândut ziare pentru a-și câștiga primii bani.

Printre ziarele care erau vândute de Connect-R în intersecție se numără și ProSport, care a fost unul dintre cele mai importante ziare românești și primul tipărit color în țara noastră, edițiile sale fiind distribuite între anii 1997 și 2013.

Cum vindea Connect-R ziare în intersecție pentru a câștiga bani

„Eram prinț și cerșetor. Dimineața la ora 4:00 eram la Casa Scânteii, de unde îmi luam ziarele. Am fost ziarist, am vândut ziare (râde). Am vândut ziare aproape patru ani în intersecție! În același timp aveam clip pe Atomic TV cu RACLA. Eram profesionist! Ce flow aveam! „Naționalu’, Libertatea! Ia ProSportu’, ia ProSportu’! Le era drag oamenilor de mine. Aveam dreduri jumătate de cap. Avem un talent… Iubeam ce făceam în momentul acela. Aveam un teanc de 100 de ziare, le făceam evantai și le număram.

Și la 6 și un pic eram în intersecție. Mă duceam la chioșc și îmi luam un pachet de țigări și o cafea, pe datorie până la ora 10:00, că adunam din ziarele vândute. Rămâneam cu 30 de lei pe zi, cât să merg la fast food să îmi iau un burger, o cola, cât să stau de discuții cu rapperi.

Am lucrat și la o firmă care împărțea pliante ca să îmi cumpăr o geacă. Mă duceam la un spectacol în Constanța unde veneau mulți rapperi cunoscuți, trebuia să fiu bine”, a povestit cunoscutul cântăreț român.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CONNECT-R (@connectr)

Momentul în care Connect-R povestește cum își câștiga primii bani poate fi văzut mai jos.

The post Connect-R, moment incredibil de sinceritate! Cum și-a câștigat primii bani: „Eram prinț și cerșetor! Vindeam ziare în intersecție: Ia ProSportu’, ia ProSportu’!” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă