Connect-R, mesaj de dragoste pentru Misha, la 5 ani de la divorț. „Ești îngerul copilului nostru”

1 lună in urmă 2

Connect-R și Misha au divorțat în urmă cu cinci ani, însă au rămas prieteni de dragul fetiței lor. Ba mai mult, recent, artistul a recunoscut că locuiește încă în aceeași casă cu artista. Acum, de Ziua Femeii, interpretul a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare.

„Se spune că o fată devine femeie atunci când își începe viața sexuală! Eu zic ca devine femeie atunci când naște duh!

Connect-R, mesaj de dragoste pentru Misha, la 5 ani de la divorț. „Ești îngerul copilului nostru”

Atunci când dă viață! Și totuși multe fete nasc copii, dar nu devin mame! Mamă ești atunci cand reușești să-ti dai seama că, copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine.

Mama înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta țipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaște.

Mama înseamnă sa renunți, bineînțeles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la ieșirile în club, la tot felul de distracții de fetițe!”, a scris Connect-R pe contul său de Instagram.

72550995_3046932798656443_3573101976373690368_oIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Să-i spui povesti ca să aibă vise frumoase! Să te poți trezi dimineața, ca să-i faci pachet pentru grădinița, să stai să-ți îngrijești îngerașul când e răcit, sau are otită! Să renunți la orgoliul tău, în certurile cu soțul tău, doar pentru liniștea copilului tău!

 Practic la finalul zilei, el, copilul tău, sa fie tot ce contează pentru tine! Nu e mama cea care dă viața unui copil, ci mai degrabă cea care-și dă viață pentru copil!! Mulțumesc, Misha pentru că ești mama, pentru că eşti îngerul copilului nostru”, a mai adăugat artistul.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă