Connect-R, dezvăluiri despre fiica lui, Maya. „Niciodată nu îi dau comenzi. O las să fie propriul ei stăpân”

3 săptămâni in urmă 13

Maya, fetița lui Connect-R și a Mishei are 7 ani și s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Îi seamănă perfect tatălui ei, iar între cei doi există o relație specială.

Connect-R și Maya sunt parteneri de joacă, merg adesea în parc împreună, iar activitatea lor preferată este săritul în bălți.

„Îi plac plimbările în parc și merge destul de des în Orășelul Copiilor unde ne distrăm de minune, dar cea mai plăcută activitate pentru ea este săritul în bălți. După o ploaie strașnică, ne îmbrăcăm adecvat și luăm la rând toate bălțile de pe stradă.

Legat de gadgeturi, nu suntem genul de părinți care să-i lăsăm telefonul pe mână atunci când noi vrem să stăm liniștiți cu ale noastre.

9801035435603504839813366010327296437649408nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Nu, nu facem asta, dar nu suntem nici absurzi astfel încât să-i interzicem copilului să nu intre pe internet. Există un echilibru în sensul acesta și e foarte important să-l păstrăm”, a povestit recent Connect-R, potrivit Cancan.

Niciodată nu îi dau comenzi fetiței mele. O las să fie propriul ei stăpân. E important să înțeleagă că părinții au autoritate, dar nu îi impun niciodată nimic. Mai exact, îi sugerez ce are de făcut. Apoi, ea stă, se gândește și îmi răspunde ca și cum ar fi fost ideea ei. Și o aprob. Tot timpul îi creez momente în care să creadă că ea a avut inițiativa.

Noi funcționăm cu recompense. Pentru orice curat făcut în cameră, orice studiu în plus la pian sau lecție la matematică, primește ceva. Dacă vrei ca cel sau cea mică să citească, începe cu tine.

Și apoi, ei vor copia comportamentul tău.Niciodată un copil nu va face ceva ce-i impune părintele. Copii își doresc să aibă personalitate și le place să arate asta.

Niciodată nu o să respecte o comandă. Cititul are un rol extraordinar. Îi dezvoltă foarte mult imaginația, colorează cadre și imagini în mintea copilului… este extraordinară această activitate! Cititul dezvoltă vocabularul și da, eu pun preț pe aspectul acesta și vreau ca fetița mea să citească”, a mai spus Connect-R.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă