Connect-R a clarificat care este relația dintre el și manelistul Tzancă Uraganu: „El poate să mărturisească lucrul ăsta”

2 săptămâni in urmă 24

Connect-R și-a dat cu părerea, în cadrul unei emisiuni TV, despre mai artiști din lumea manelelor, inclusiv despre Tzancă Uraganu. Vedeta nu a ocolit să spună sincer care este impresia pe care i-a lăsat-o celebrul manelist după o scurtă întâlnire.

La momentul actual Tzancă Uraganu se numără printre maneliștii cu cel mai mare succes la public atunci, iar numeroasele vizualizări de pe YouTube sunt dovada vie în acest sens.

Connect-R nu a putut nega impactul lui Tzancă Uraganu asupra industriei muzicale și a recunoscut că îl apreciază pentru talentul său, dar și pentru caracter.

Connect-R a povestit cu nostalgie momentul în care l-a cunoscut pentru prima dată pe manelist. Fostul concurent de la Asia Express a mărturisit că l-a luat în brațe pe Tzancă Uraganu și l-a pupat atunci când s-au întâlnit.

Connect-R a povestit că se regăsește în unele dintre piesele celebrului manelist și că pe una dintre ele, o piesă în limba romani, a ascultat-o de foarte multe ori, fiind de-a dreptul impresionat de versurile melodiei.

”Când l-am văzut pe Tzancă Uraganu, și el poate să mărturisească lucrul ăsta, eu l-am luat și l-am pupat și mi-am făcut poză cu el, pentru că am ascultat cred că obsesiv o melodie de-a lui, piesa se numește Vai, cu un text excepțional. Niște versuri deep”, a povestit Connect-R în cadrul unei emisiuni TV.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă