Conflictul diplomatic dintre SUA și Rusia degenerează. Kremlinul își cheamă ambasadorul de la Washington

1 lună in urmă 5

Vladimir Putin l-a chemat la consultări pe ambasadorul din SUAVladimir Putin l-a chemat la consultări pe ambasadorul din SUA

Rusia a anunţat miercuri că şi-a rechemat ambasadorul în SUA pentru consultări, dând în acelaşi timp asigurări că vrea să evite degradarea ireversibilă a relaţiilor cu Washingtonul, care se află într-o stare dificilă de ani de zile.

MIERCURI, 17 MARTIE 2021, 20:12

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Iulian Budușan

Potrivit unui comunicat al Ministerului rus al Afacerilor Externe, ambasadorul Anatoli Antonov a fost rechemat la Moscova "pentru consultări în scopul de a stabili ce trebuie făcut şi în ce direcţie să se meargă în privinţa relaţiilor cu SUA", scrie Agerpres.

Decizia a fost anunţată după ce preşedintele american Joe Biden a declarat miercuri că omologul său Vladimir Putin "va plăti un preţ" pentru amestecul său în alegerile din SUA.

Biden a făcut aceste declaraţii după ce un raport al serviciilor de informaţii a confirmat marţi acuzaţiile mai vechi potrivit cărora Putin s-a aflat în spatele ingerinţei în alegerile din SUA, despre care Rusia a afirmat de la început că sunt lipsite de fundament.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă