Conflictul dintre Gigi Becali și Botoșani pentru procentele de la transferul lui Moruțan la Galatasaray, analizat. „Să nu ne închipuim că FCSB stă în acei 9%. Nu l-a vândut pe Neymar!” | EXCLUSIV ProSport LIVE

3 zile in urmă 16

Conflictul dintre Gigi Becali și Botoșani pentru procentele de la transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray a fost analizat de către Marius Mitran.

Oficialii lui FC Botoșani și-au pierdut răbdarea și au decis să o acționeze în instanță pe vicecampioana României pentru a-și recupera procentul de 9% din transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray.

În momentul în care l-a vândut pe Olimpiu Moruțan la FCSB, Valeriu Iftime a păstrat 9% dintr-un viitor transfer al internaționalului român. Cum FCSB nu le-a virat moldovenilor banii, aceștia au decis să meargă în instanță.

Conflictul dintre Gigi Becali și Botoșani pentru procentele de la transferul lui Moruțan la Galatasaray, analizat

Marius Mitran a vorbit despre conflictul dintre Gigi Becali și Valeriu Iftime și este de părere că cei doi vor face pace, toate acestea deoarece patronul vicecampioanei României „nu stă în acei 9%”.

„Eu cred că au o relație totuși bună ținând cont de schimburile bune (n.r. între Gigi Becali și Valeriu Iftime). E o problemă de timp. Să nu ne închipuim că FCSB stă în acei 9%, mai ales că nu l-a vândut pe Neymar. Dacă îl vindea pe Neymar, era o sumă la care poate că te gândeai să strici o prietenie. Eu cred că e chestiune strict legată de timp, poate s-a și rezolvat cât timp vorbim noi”, a spus Marius Mitran, la ProSport Live.

FC Botoșani, plângere la Comisia pentru Soluționarea Litigiilor împotriva FCSB

Cătălin Anton, oficialul celor de la FC Botoșani, a dezvăluit pentru ProSport că o va acționa pe FCSB la instanțe pentru ca Gigi Becali să plătească banii de pe urma transferului lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray.

„Nu voi mai sta după ei și azi o să le fac plângere la Comisia pentru Soluționarea Litigiilor. Ne-au tot dus cu vorba. Am încercat tot ce a fost posibil omenește să ne înțelegem cu ei pe cale amiabilă. Nu avem cu cine”, a declarat Cătălin Anton pentru Prosport.

The post Conflictul dintre Gigi Becali și Botoșani pentru procentele de la transferul lui Moruțan la Galatasaray, analizat. „Să nu ne închipuim că FCSB stă în acei 9%. Nu l-a vândut pe Neymar!” | EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă