Conflict sângeros într-o benzinărie din Brăila. Două persoane au ajuns la spital. De la ce a plecat totul

2 săptămâni in urmă 18

Atac cu cuțite, într-o benzinărie din Brăila. Foto/Profimedia Atac cu cuțite, într-o benzinărie din Brăila. Foto/Profimedia

Un conflict între mai multe persoane într-o benzinărie din municipiul Brăila s-a soldat cu rănirea a patru bărbaţi. Pe lângă pumni și picioare, cei patru au folosit și arme albe.

LUNI, 22 NOIEMBRIE 2021, 09:19

SURSĂ: Realitatea AUTOR: Iulian Budușan

Poliţiştii au fost sesizaţi sâmbătă noapte, prin apel 112, cu privire la faptul ca la o staţie PECO de pe şoseaua Buzăului din municipiul Brăila are loc un conflict între mai multe persoane.

Poliţiştii împreună cu jandarmii au ajuns imediat la faţa locului unde au identificat şi imobilizat persoanele implicate.

"Din primele cercetări s-a stabilit faptul că în urma unui conflict, un bărbat în vârstă de 42 de ani l-a lovit cu un cuţit pe un altul în vârstă de 43 de ani. Se pare că cei doi au avut discuții în contradictoriu anterior momentului întâlnirii în beninzărie. 

Astfel, persoanele prezente s-au agresat reciproc, bărbatul de 42 de ani fiind deposedat de cuţit. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a patru bărbaţi, cu vârstele de 44, 43, 42 şi 39 de ani, toţi din municipiul Brăila. Doi dintre aceştia au fost transportaţi la spital, iar celor de 39 şi 42 de ani le-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului. Celelalte persoane implicate au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri", se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunile de tulburare a ordinii şi liniştii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi lovirea sau alte violenţe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă