Conflict pe gazon, după CFR Cluj - Dinamo! Valentin Costache și Deian Sorescu, despărțiți de coechipieri

1 lună in urmă 23

Champions League: Manchester City - Borussia Dortmund, marți, 22:00, Digi Sport 2

Champions League: Real Madrid - Liverpool, marți, 22:00, Digi Sport 1

După ultimul fluier al arbitrului central Marcel Bîrsan, Valentin Costache și Deian Sorescu au avut un scurt conflict pe teren.

VIDEO cu momentele de după CFR Cluj - Dinamo 1-0:

Valentin Costache și Deian Sorescu, conflict pe teren după CFR Cluj - Dinamo

Cei doi fotbaliști au fost despărțiți, în cele din urmă, de ceilalți jucători aflați pe teren sau de membrii ai staff-urilor tehnice, intrați pe gazon după finalul jocului.

Conflictul a fost sancționat de Marcel Bîrsan, care a acordat câte un cartonaș galben lui Valentin Costache și lui Deian Sorescu.

Din cauza avertismentului primit, Valentin Costache va rata meciul cu Universitatea Craiova, programat duminică, de la 21:30, în direct la Digi Sport 1. De asemenea, Edi Iordănescu nu se va putea baza în confruntarea din ultima etapă a sezonului regular nici pe Ciprian Deac, care a primit un cartonaș galben în minutul 45 al duelului cu Dinamo.

Totuși, în ciuda celor două pierderi suferite pentru următoarea etapă, CFR Cluj a obținut la finalul jocului cu Dinamo trei puncte importante, care i-au permis să se apropie la o singură lungime în spatele liderului FCSB, care a obținut doar o remiză în această etapă, după 0-0 la Giurgiu cu Universitatea Craiova.

VIDEO cu rezumatul meciului CFR Cluj - Dinamo 1-0:

Etichete: cfr cluj dinamo , valentin costache , deian sorescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă