Conflict înainte de meci » Vâlcea și CSM București nu s-au înțeles la ședința tehnică. De unde a pornit tevatura

1 lună in urmă 1

SCM Rm. Vâlcea - CSM București, meci din Liga Națională, se dispută azi, de la ora 18:30, în direct pe TVR1.

Derby-ul Ligii Naționale de handbal feminin, între SCM Rm. Vâlcea și CSM București se va disputa în această seară, de la ora 18:30, la Sf. Gheorghe. Ambele echipe au ajuns miercuri seara la Brașov, acolo unde au ales sã se cazeze. La ședința tehnică obișnuită înaintea partidelor, delagații celor două formații nu s-au înțeles asupra culorilor în care vor evolua jucătoarele!

Vâlcea are statutul de gazdă și, conform regulamentului, își poate alege echipamentul. Organizatorul de competiții Marian Joița a expus două variante de echipament: ”Putem juca în negru cu portarii în roșu sau invers, cu portarii în negru și jucãtoarele de câmp în negru”. Delegatul CSM București, Ionuț Bugan a transmis însă că și CSM are aceleași culori. ”Luați voi la portari tricouri albe!”, a transmis oficialul de la CSM.

”CSM are doar două rânduri de echipament!”

Delegatul de la Vâlcea l-a sunat pe președintele Florin Verigeanu, dar acesta a spus că Vâlcea e gazdă și cei care trebuie să schimbe sunt CSM București. ”O să te sune președintele meu”, i-a transmis Ionuț Bugan. Și într-adevăr, președintele secției de handbal de la CSM București, Remus Drăgănescu a vorbit cu Verigeanu. ”Nu avem decât două rânduri de echipament. Schimbați voi la portar, jucați în alb, noi jucăm în roșu la portar și în negru la jucătoarele de câmp”, a fost propunerea oficialului de la CSM. Părțile nu au căzut imediat de acord. ”Nu vreau să mă bag, trebuie să vorbesc cu antrenorii și jucătoarele, ei aleg în ce culori vor să joace”, a transmis Verigeanu.

CSM București are însă șase rânduri de echipament, surse din cadrul clubului afirmând că având câteva seturi, inscripționate cu un tigru pe partea frontală, care nu au fost folosite niciodată! În cele din urmă, se pare că Vâlcea a cedat, iar azi Hosu, Ciucă și Batinovici vor îmbrăca tricouri albe. În timp ce colegele lor vor fi în roșu. De partea cealaltã, Jelena Grubisici va fi ”roșie”, iar Neagu și compania în negru.

Echipamentul alb al portarilor de la CSM, care a ”dispărut” din recuzită

Echipamentul alb al portarilor de la CSM, care a ”dispărut” din recuzită

Superstiția Jelenei Grubisici?

Toată această tevatură a plecat, se pare, de la portarul croat Jelena Grubisici. Aceasta este superstițioasă și preferă să joace în roșu. Grubisici e practic singurã pe post, în meciul de azi, în absența Denisei Dedu, aflată între jucătoarele pozitive la coronavirus. CSM va mai avea pe bancă o junioară de la echipa a doua, e vorba de Clara Preda.

Citește mai multe știri din handbal:

EXCLUSIV Două noi cazuri de coronavirus la CSM București » ULTIMA ORĂ: decizie finală în privința meciului cu VâlceaDunărea Brăila, victorie dramatică în ultima secundă! Minaur Baia Mare a făcut scor cu Craiova

El e șeicul care conduce Dubaiul și unul dintre bogații lumii. Lovitura pe care a primit-o de la cea de-a șasea soție

Libertatea

Playtech: Mărturisiri șocante în cazul Caracal! Ce au pățit, de fapt, fetele în casa groazei
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă