Conflict în restaurant. Primarul care şi-a umilit fetiţa, în centrul unui nou scandal

2 luni in urmă 3

Conflict în restaurant. În video-ul de mai jos, apare Traian Ogâgău, care se apropie de Daniel Suciu, îi spune ceva, după care trântește violent un scaun de la masă și pleacă. Scaunul mai apoi zgâlțâie masa, iar paharele de pe ea se varsă și se sparg.

Deputatul îl acuză pe primarul care şi-a umilit fetiţa că l-a înjurat ca la uşa cortului, apoi a împins spre el masa dintr-un local.

Citeşte şi: Primarul din Sângeorz-Băi, condamnat la un an de închisoare. Traian Ogâgău a refuzat să sufle în etilotest

Conflict în restaurant

Nu permit nimănui să mă amenințe și să mă înjure ca la ușa cortului doar pentru că nu-și poate controla nervii. Mai ales într-un local public și de față cu doamne. Dar lipsa controlului deja e o obișnuință și nici nu e treaba mea să îl domolesc, că mă gândesc că are și altele mai grave la activ. 

Că așa se întâmplă când își bagă necuratul coada, după incidentul de ieri după masă, azi pe la 11 ne-am întâlnit iar întâmplător, cu același repertoriu de cuvinte frumoase, doar că decibeli mai puțini. 

Mă gândesc că domnul secretar general PNL Robert Sighiartău și domnul profesor universitar Dorin Dobra, comesenii de azi, printre alții, l-au chemat să îi povestească despre preceptele biblice și că nu e frumos să facă circ în public. Ca-ntre prieteni, că doar nu mai sunt colegi de partid, cel puțin de ochii lumii. PS-am depus plângere penală, mă aștept ca instituțiile statului să își facă datoria„, a scris Daniel Suciu, pe pagina de Facebook.

Întrebat de la ce a pornit totul, Suciu a spus că „de la absolut nimic. L-am rugat să ia loc la masă (…) nu ştiu ce dorea să facă, să mă provoace, să mă înregistreze, nu ştiu„.

Nu am vorbit pe un ton tocmai ortodox. Nu e adevărat că i-am dat cu masa, sunt metodele de manipulare ale lui Daniel Suciu, să ne lase în pace, să-şi vadă de viaţa lui. Nu am vorbit cu el pe un ton tocmai ortodox„, a replicat Traian Ogâgău, la Antena 3.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă