Confirmare din Marea Britanie: Autoritatea pentru Medicamente a identificat 30 de cazuri de cheaguri de sange dupa vaccinarea cu AstraZeneca

2 săptămâni in urmă 1

Autoritatea pentru Medicamente confirma ca a identificat pana acum 30 de cazuri de cheaguri de sange dupa vaccinarea cu AstraZeneca, 22 dintre acestea, la nivelul creierului.

Totusi, oficialii britanici mentioneaza ca nu vor restrictiona deocamdata administrarea vaccinului AstraZeneca pe teritoriul Regatului, deoarece cele 30 de cazuri anuntate au fost descoperite dintr-un total de 18 milioane de doze administrate.

Pe 18 martie, autoritatile sanitare britanice anuntau ca investigheaza cinci asemenea cazuri de tromboza la nivelul creierului, dintr-un total de 11 milioane de doze administrate. Riscurile sunt mai mici decat beneficiile, concluzioneaza Autoritatea pentru Medicamente.

Saptamana aceasta, Germania a decis sa supende imunizarea generale a persoanelor sub 60 de ani cu AstraZeneca, dupa ce s-au identificat 31 de cazuri de cheaguri de sange la nivelul creierului.
Niciun astfel de caz nu a fost descoperit dupa vaccinarea cu Pfizer.

Citeste si:

Iubita lui Smiley, Gina Pistol, la un pas sa se marite cu un fotbalist mai mic ca ea cu aproape 10 ani. "E un baiat foarte ok, este super"Cine e artista de la noi care se declara bisexuala si recunoaste ca a facut sex in grupVaccinul rusesc le-a adus sfarsitul! Primul guvern din UE care pica din cauza pandemieiRiscurile la care te expui cand investesti in criptomonede cu valoare micaSute de persoane la inmormantarea nepotului unui interlop mort la 23 de ani. Prietenii tanarului au fumat narghilea langa sicriu, iar la final au strigat "Mars, ma!"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă