Conferința lui Koeman, încheiată brusc din cauza sângerărilor nazale. Reacția Barcelonei + explicația jurnaliștilor

1 lună in urmă 1

Liga 2: Universitatea Cluj - Slatina, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - Viitorul, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Conferința a durat mai puțin de 10 minute, Koeman fiind obligat să părăsească mai devreme sala din cauza unor sângerări nazale.

"Este pentru a doua oară în ultimele câteva săptămâni când Koeman sângerează în timpul conferinței. Sper că este în regulă", a scris jurnalistul Samuel Marsden, de la ESPN și Sport, pe Twitter.

Clubul a confirmat că starea de sănătate a antrenorului este una bună, iar jurnalistul Javi Miguel, de la As, a explicat ce s-a întâmplat: "Pentru a-i liniști pe oameni, vă spun că Ronald Koeman folosește anticoagulante după problemele cardiace avute, aceasta fiind cauza pentru sângerările nazale neprevăzute".

"Știu că în calitate de antrenor al Barcelonei ești pus sub o mare presiune. Dacă nu câștigi, vina e antrenorului. Accept și îmi asum, am timp să dau ce am mai bun. Nu mă gândesc niciodată la eșec, ci la victorie. Nu știu ce va urma, e timp să discutăm despre viitor, dar sunt optimist", a spus Koeman, înainte de întreruperea conferinței.

Barcelona ocupă locul 3 în La Liga, cu 50 de puncte și e la cinci lungimi de liderul Atletico Madrid, care are un meci mai puțin.

Etichete: barcelona , la liga , conferinta , sevilla , ronald koeman
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă