Conducerea Rapidului confirmă interesul pentru Alex Ioniță! Victor Angelescu: „Vrem să ne întărim în această iarnă!” | EXCLUSIV

2 luni in urmă 22

Victor Angelescu, acționar la Rapid București, a confirmat interesul pentru un posibil transfer al lui Alexandru Ioniță II la echipa giuleșteană.

Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate în urmă cu o zi, conducerea clubului Rapid București îl dorește insistent pe Alex Ioniță, mijlocașul în vârstă de 26 de ani al Astrei Giurgiu.

În momentul de față, Alex Ioniță este suspendat din cauza scandalului de dopaj în care este implicat alături de Takayuki Seto (34 de ani) și Kehinde Fatai (30 de ani). Acesta ar fi principalul impediment în transferul fotbalistului la echipa sa de suflet, Rapid București.

Victor Angelescu a confirmat interesul pentru Alex Ioniță

Contactat de către ProSport, Victor Angelescu a confirmat interesul pentru Alex Ioniță, dar și pentru Ovidiu și Claudiu Herea, jucători de bază la Metaloglobus București, în Liga 2.

„Vrem să ne întărim în această iarnă, iar pe noi copiii Rapidului, cei care au fost trup şi suflet pentru aceasta echipa în decursul anilor mereu ne-au interesat. Pe Ioniță am mai vrut să îl transferăm şi în trecut, dar nu am putut din mai multe motive.

Recunosc că ne interesează şi acum, dar el are acea problema cu suspendarea şi nu ştiu dacă o să fie bun de joc pentru noi din februarie.

Dacă nu se va rezolva acea problema cu suspendarea, atunci este greu de adus. Ne interesează şi frații Herea. Ei sunt alți doi copii ai Giuleștiului. Vrem în iarna asta să ne întărim”, a spus Victor Angelescu pentru ProSport.

Doar 2 meciuri a jucat Alex Ioniță pentru Astra Giurgiu, în actuala ediție a Ligii 1. 6 meciuri și un gol a înregistrat Alex Ioniță în sezonul trecut al Ligii 1, în tricoul Astrei, după ce la Universitatea Craiova jucase în tot atâtea partide. 150 de mii de euro este cota de piață a lui Alex Ioniță, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

The post Conducerea Rapidului confirmă interesul pentru Alex Ioniță! Victor Angelescu: „Vrem să ne întărim în această iarnă!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă