Conducerea lui PSG iese la atac: "Noi știam situația lui Ramos, dar presa îngreunează povestea"

1 lună in urmă 20

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Mioveni, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Voluntari, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Francezii au crezut că au dat lovitura în vară, atunci când l-au adus liber de contract pe Sergio Ramos de la Real Madrid.

Sergio Ramos, eternul accidentat de la PSG

Spaniolul nu a apucat încă să debuteze la PSG, iar mulți se întreabă care este situația sa.

Directorul Sportiv al celor de la PSG, Leonardo, a răspuns tuturor speculațiilor și pune starea de incertitudine pe seama presei spaniole.

"Presa spaniolă se joacă cu această poveste, dar noi am știut de la început care e adevărul în ceea ce îl privește pe Sergio Ramos", a spus Leonardo.

Povestea este cu atât mai ciudată cu cât Ramos a fost foarte supărat în luna mai când Luis Enrique a decis să nu-l includă în lotul Spaniei pentru Campionatul European, iar fundașul nu a evoluat în nicio partidă de atunci, semn că nu era pregătit să onoreze convocarea.

Conducerea lui PSG a găsit explicația pentru situația lui Lionel Messi

E mai complicat. Messi a venit și două luni a stat mai mult la echipa națională decât la PSG, s-a dus, a venit, s-a dus, a venit, cu trei meciuri la fiecare acțiune. 

Când călătorești atât de mult, e greu. E normal să apară probleme musculare”, a declarat Leonardo, potrivit AS.com.

Schimbarea lui Lionel Messi la pauza meciului cu Lille a constituit o măsură de precauție, mai ales ca urmare a faptului că argentinianul a acuzat probleme musculare și în timpul săptămânii, din cauza cărora s-a antrenat separat marți.

Starul argentinian va putea juca în meciul cu RB Leipzig, programat miercuri, de la 22:00, în direct la Digi Sport 2, în grupele Champions League.

Lionel Messi, fără gol sau assist în Ligue 1

De la venirea la PSG, Lionel Messi a jucat în patru partide de campionat, dar nu a reușit să marcheze sau să ofere vreo pasă decisivă.

Potrivit Squaqwa, este pentru prima dată din 2005 încoace când Lionel Messi nu marchează sau pasează decisiv în campionat până în luna noiembrie a unui sezon.

Argentinianul a reușit, totuși, trei goluri pentru PSG, însă toate în Champions League, cu Manchester City și RB Leizpig.

Etichete: psg , leonardo , sergio ramos
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă