Conducerea lui PSG a găsit explicația pentru situația lui Lionel Messi: ”E complicat! S-a dus, a venit, s-a dus, a venit”

4 săptămâni in urmă 24

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Mioveni, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Voluntari, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Lionel Messi nu a marcat niciun gol și nu a dat niciun assist în Ligue 1 deocamdată, iar Leonardo, directorul sportiv al lui PSG, consideră că desele deplasări pe care argentinianul le-a făcut pentru a juca pentru echipa națională reprezintă o cauză a randamentului scăzut și a apariției problemei medicale.

Conducerea lui PSG a găsit explicația pentru situația lui Lionel Messi

E mai complicat. Messi a venit și două luni a stat mai mult la echipa națională decât la PSG, s-a dus, a venit, s-a dus, a venit, cu trei meciuri la fiecare acțiune. 

Când călătorești atât de mult, e greu. E normal să apară probleme musculare”, a declarat Leonardo, potrivit AS.com.

Schimbarea lui Lionel Messi la pauza meciului cu Lille a constituit o măsură de precauție, mai ales ca urmare a faptului că argentinianul a acuzat probleme musculare și în timpul săptămânii, din cauza cărora s-a antrenat separat marți.

Starul argentinian va putea juca în meciul cu RB Leipzig, programat miercuri, de la 22:00, în direct la Digi Sport 2, în grupele Champions League.

Lionel Messi, fără gol sau assist în Ligue 1

De la venirea la PSG, Lionel Messi a jucat în patru partide de campionat, dar nu a reușit să marcheze sau să ofere vreo pasă decisivă.

Potrivit Squaqwa, este pentru prima dată din 2005 încoace când Lionel Messi nu marchează sau pasează decisiv în campionat până în luna noiembrie a unui sezon.

Argentinianul a reușit, totuși, trei goluri pentru PSG, însă toate în Champions League, cu Manchester City și RB Leizpig.

Etichete: psg , leonardo , lionel messi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă