Conducerea lui Dinamo confirmă transferul iminent al lui Deian Sorescu: „E cel mai bun, ne despărțim cu greu de el! Nu mi se pare o sumă mare!”

3 săptămâni in urmă 25

Iuliu Mureșan a confirmat că Deian Sorescu este la un pas de a pleca de la Dinamo, având în acest moment mai multe oferte din străinătate.

Administratorul special al „câinilor” spune că Dinamo se va despărți cu greu de cel mai valoros jucător din lot, de altfel singurul pe adresa căruia au sosit deja oferte concrete. Iuliu Mureșan susține că nu a auzit nimic despre interesul Universității Craiova pentru fotbalist.

Oficialul grupării din Șos. Ștefan cel Mare confirmă că vrea să obțină un milion de euro în schimbul său, sumă pe care consideră că o merită după ce fotbalistul a marcat de opt ori în acest sezon.

Dinamo rămâne fără Deian Sorescu

Deian Sorescu ar fi putut pleca de la Dinamo și în vară, când de asemenea a avut oferte, însă acum are zilele numărate la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare. Internaționalul român vrea să plece, mai ales că la ultimul său meci jucat pentru „câini” a avut probleme cu suporterii, iar conducerea își va da acceptul pentru orice ofertă care depășește un milion de euro.

„Sorescu este de vânzare în iarna aceasta. E jucătorul cel mai valoros din club, e singurul care are oferte concrete, a avut şi în vară şi are şi acum. Dacă lucrurile vor decurge normal, negocierile vor fi bune pentru toate părţile, s-ar putea realiza transferul lui Deian Sorescu la altă echipă.

Sincer, pe mine nu m-a căutat nimeni (n.r. de la Universitatea Craiova), dar sunt ceva echipe de afară. E un jucător de care ne despărţim cu greu. E un om de caracter, un băiat de caracter. E cel mai valoros jucător din lotul lui Dinamo.

(n.r. Cereți un milion de euro în schimbul lui?) Da, pe acolo e suma. Nu mi se pare o sumă mare, ţinând cont… nu contează situaţia în care e Dinamo, contează valoarea lui. Într-o echipă care nu merge bine, nefiind atacant, să dai opt goluri, asta contează. E vorba de valoarea lui, valoare pe care şi-ar pune-o mult mai bine în evidenţă într-o echipă care joacă mai bine şi care vine cu mai multe atacuri, mai multe combinaţii”, a declarat Iuliu Mureșan pentru Telekom Sport.

The post Conducerea lui Dinamo confirmă transferul iminent al lui Deian Sorescu: „E cel mai bun, ne despărțim cu greu de el! Nu mi se pare o sumă mare!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă