Conducerea lui Dinamo, clarificări despre situația lui Filip și Iliev, fotbaliști care vor să plece de la echipă: „Nu acceptăm niciodată așa ceva”

1 săptămână in urmă 19

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022, 14:04 / Actualizat vineri, 14 ianuarie 2022 14:19

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al celor de la Dinamo, a vorbit despre situația lui Steliano Filip și Plamen Iliev, jucători care nu-și mai doresc să continue în „Ștefan cel Mare”.

După ce Filip a declarat că se simte extenuat psihic și nu mai poate continua la Dinamo, Zăvăleanu a dezvăluit că a primit un mesaj în noaptea de joi spre vineri de la fundașul stânga în care l-a anunțat că pleacă de la echipă.

 „Să mă ierte, nu vreau să jignesc niciun jucător”

DINAMO

MM Stoica, uluit de transferurile făcute de Dinamo: „Să mă ierte, nu vreau să jignesc niciun jucător”

Administratorul judiciar nu ia însă în calcul o despărțire de Steliano și de Iliev, nu gratis cel puțin. Acesta a declarat că cei doi vor pleca numai în cazul în care pe adresa clubului vor veni oferte bune.

Răzvan Zăvăleanu: „Să ne aducă oferte, iar noi pentru un preț corect vom sta la negocieri”

„Este adevărat că am primit mesaj de la Filip, dar vreau să vă spun foarte sincer încă de la început că problema este clară pentru noi, atât în cazul lui Steliano Filip cât și în cel al lui Pamen Iliev. Ei voi să plece de la Dinamo, dar vor să fie lăsați de către noi liberi de contract. Acest lucru nu se poate, iar noi nu acceptăm niciodată așa ceva. 

Nu vreu să devalizez clubul prin lăsarea lor liberi de contract. Ambii jucători știu foarte bine ce sacrificii am făcut pentru ei ca să le suportăm salariile, iar acest lucru îl facem în situația de criză în care ne aflăm acum. Să ne aducă oferte, iar noi pentru un preț corect vom sta la negocieri. 

Nu ne-a fost deloc ușor să îi aducem, iar suporterii ne ajută foarte mult financiar. Dar, am primit un mesaj joi noaptea, cam pe pe la ora două prin care Filp mă anunța că vrea să plece acasă. Mi-a spus că are insomii noaptea și nu mai poate să stea la noi”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la prosport.

Eu îl consider pe Steliano Filip un băiat rațional și cred că el realizează ce eforturi s-au facut ca lui să îi fie plătit salariul în condițiile noastre de criză. Nu vreau să cred că el este învățat de cineva să provoace vreun scandal cu plecarea asta a lui acasă. 

El este un fotbalist profesionist și se află sub contract, iar acest contract trebuie respectat. Am spus că nu sunt de acord cu unele reacții ale suporterilor, dar totuși au și ei dreptul la niște păreri după ce au plătit atât de mulți bani că să țină echipa în viață. Filip trebuie să se gândească foarte bine la cea vrea să facă

-Răzvan Zăvăleanu, admnistrator judiciar Dinamo

VIDEO Cum se distra Hristu Chiacu la Dinamo: „Mi se reproșa că mergeam prin cluburi!”

Citește alte știri din Liga 1:

CFR, bună de plată! » Procese pierdute de ardeleni cu 2 foști jucători

Universitatea Craiova confirmă infectările cu COVID-19 din lot după dezvăluirile de la GSP Live: „Mai multe cazuri pozitive” » Cine sunt infectaţii

Playtech: Loredana și Nick Casciaro, declarații BOMBĂ despre relația lor: „Ne iubim reciproc“


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă