Conducerea lui Dinamo a reacționat după victoria din instanță cu Pablo Cortacero: ”Un război pe care trebuie să îl câștigăm”

1 lună in urmă 2

Liga 1: FCSB - CFR Cluj, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Liga 1: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Afaceristul iberic, împreună cu Alex Couto Lago, pe care îl ”instalase” în funcția de director general, au dat clubul în judecată și au sperat să recapete puterea la Dinamo, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Tribunalul București a respins cererea spaniolilor.

Mario Nicolae: ”Este un prim mare pas dintr-un război pe care trebuie să îl câștigăm”

„Ne bucură foarte mult această veste venită din partea Tribunalului București. Ne așteptam la o asftfel de decizie, având în vedere evenimentele din ultimele luni.

Felicităm pe această cale completul de judecători pentru decizia luată și pe cei din departamentul juridic, care au lucrat în cel mai mic detaliu pentru ca Dinamo București să beneficieze de cea mai bună apărare. Să sperăm că este un prim mare pas dintr-un război pe care trebuie să-l câștigăm cu orice preț”, a spus Mario Nicolae, pentru Digi Sport.

Cortacero era așteptat ieri la București, dar spaniolul nu s-a prezentat, cu toate că a emis un comunicat prin care și-a anunțat revenirea în România.

”Respinge cererile de intervenţie formulate, ca neîntemeiate”, se arată în decizia Tribunalului, potrivit portal.just.ro.

Pablo Cortacero are, totuși, posibilitatea să conteste, decizia, în termen de 30 de zile.

Etichete: dinamo , tribunalul bucuresti , pablo cortacero , mario nicolae
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă