Conducerea FRF, criticată pentru situația lui Rădoi. "Cine a făcut contractul a greșit"

5 zile in urmă 12

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Dragomir: "Rădoi să continue dacă merită"

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, este de părere că FRF a greșit în privința contractului lui Rădoi, care ar fi trebuit să acopere și perioada în care sunt programate meciurile de baraj pentru Cupa Mondială.

România a urcat pe locul 2 în grupa J a preliminariilor pentru Cupa Mondială Qatar 2022, după victoria cu Armenia, scor 1-0.

"Dacă așa e contractul... cine a făcut contractul a greșit. E opțiunea lui Rădoi. Părerea mea este că, dacă el așa vrea, nu e nimic de făcut, să-l lăsăm să-și termine contractul. Federația, normal ar trebui să încerce să dea opiniei publice un răspuns, să încerce să-l convingă pe domnul Rădoi să continue, dacă merită. Dacă nu merită, să-i dea drumul. Este omenește, măi, oameni buni!

Își termină contractul și nu vrea să stea? Lasă-l, mă, nene, să plece, mă! Ce să ai cu el? Îi mulțumești, îi dai o primă și îl lași să plece.

Hai în Digi Online să-l vezi pe Howard Greenberg, unul dintre cei mai vicleni, bizari și temători avocați ai apărării penale din New York. Azi de la 21:50, numai pe Digi Life!

Dacă îl dădeau afară, cum era? A început campania foarte prost, fie vorba între noi. A avut performanțe la echipa U21. Federația l-a pus la națională în urma unor rezultate de la tineret, că altfel nu-l punea, că nu avea nici licența PRO.

El a început campania prost, după un insucces total. A schimbat peste 60 de jucători, văd că s-a oprit la 15-16, foarte bine, așa trebuia să facă de mult", a spus Dumitru Dragomir la Pro X.

  • Pentru România urmează meciurile cu Islanda (11 noiembrie, acasă) și Liechtenstein (14 noiembrie, în deplasare).
  • Mirel Rădoi (40 de ani) este selecționerul României din noiembrie 2019 și a pregătit anterior echipa națională U21.
Etichete: contract , romania , dumitru dragomir , echipa nationala , selectioner , mirel radoi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă