Conducerea CFR-ului susţine că "asistentul" Gheorghe trebuia să-i avantajeze şi să nu dea ofsaid la Omrani

1 lună in urmă 26

  • UCL: PSG - Bayern Munchen, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Chelsea - FC Porto, marți, 22:00, Digi Sport 2

După meciul Universitatea Craiova-CFR Cluj 0-0, ardelenii au ieşit la atac şi acuză că le-a fost anulat degeaba un gol, după ce acum două etape lumea a rămas cu senzaţia că Dinamo ar fi fost furată de arbitrul Bârsan, deşi echipa lui Iordănescu a avut două penalty-uri neacordate.

Conducerea lui CFR Cluj strigă că arbitrii îi dezavantajează, "la fel ca anul trecut"

"Noi avem şi experienţa mai puţin plăcută din play-off-ul trecut, când am fost echipa cea mai dezavantajată. Meciul de aseară mi-a adus aminte de ultimul meci din campionat, tot cu Ovidiu Haţegan la centru. E dureros, nici nu mai ştii ce să crezi. Chiar dacă au fost multe acuze venite prin presă de la unii oameni din fotbal, noi am fost echipa dezavantajată.

Asta nu o spun doar de dragul de a o spune. O spun fazele, reluările. E, oarecum, un moment în care, sincer, ne e teamă de ce se va întâmpla. Avem acest sentiment. L-am trăit o dată, se pare că se repetă. Nu înţelegem cum se poate ajunge într-o asemenea situaţie. Sunt faze clare, care se pot vedea. Ne e teamă să privim înainte.

Nu-mi face plăcere să vorbesc despre arbitraj. Lumea va spune că ne plângem prea mult, dar există clar o tentă. Analizând toate fazele, ne dăm seama că aşa e. Dacă e o fază pe meci, poţi să înţelegi, să spui că arbitrul e prost intenţionat", a spus Bilaşco, la Looksport.

Marius Bilaşco susţine că "asistentul" nu trebuia să indice ofsaid la faza în care Păun a marcat la meciul Universitatea Craiova-CFR Cluj 0-0

În startul derby-ului din Bănie, Alexandru Păun a deschis scorul în minutul 5. Asistentul de pe acea parte, Sebastian Gheorghe, a ridicat steagul pentru un ofsaid la Omrani. Deşi "la fotografie", ofsaid chiar pare să fie, dar oficialul CFR-ului crede că faza este atât de dificilă încât un arbitru ar trebui să dea credit atacului, adică să lase golul.

"Cum a văzut tuşierul acel ofsaid la golul lui Păun? A ridicat fanionul mai mult instinctiv să-l anuleze. E şi o ţinere la Omrani, dar se dă ofsaid. După nu ştiu câte reluări, nu am văzut ce se întâmplă acolo, nu pot să-mi imaginez cum a văzut tuşierul!

Video cu faza din care a marcat Păun în meciul cu Universitatea Craiova

Dacă nu ne dăm seama pe reluări, cum poate vedea el (n. r. asistentul Sebastian Gheorghe)? Eu sunt subiectiv, dar nu înţeleg cum a văzut. Instinctul lui e să ridice fanionul. E o fază grea, dar putea lăsa şi golul şi nu-l acuza nimeni de nimic. De ce trebuie să ne dezavantajeze? Putea să ne avantajeze, să spună că lasă avantaj, că dă credit atacului", a cerut, surprinzător, Bilaşco.

Rezumat video Universitatea Craiova-CFR Cluj 0-0

Etichete: marius bilasco , sebastian gheorghe , video universitatea craiova cfr
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă