Conducătorii dinamoviști i-au încurcat planurile lui Uhrin! Antrenorul a vrut să-l titularizeze pe Nica în meciurile cu UTA și Gaz Metan, dar managementul nu i-a oferit un contract fundașului dreapta! | EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 7

Constantin Nica a trecut marți vizita medicală și este apt de joc, dar conducătorii dinamoviști nu l-au chemat încă să semneze contractul. Asta deși antrenorul Dușan Uhrin l-a cerut de urgență pe Nica! Costi nu va juca sigur nici cu Gaz Metan pentru că echipa a plecat deja la Mediaș, iar el încă nu are contract. În cel mai bun caz, fundașul dreapta va putea fi folosit cu FC Voluntari.

Dușan Uhrin are nevoie cu disperare de un fundaș dreapta! Și îl are în fața ochilor, dar nu îl poate folosi! Antrenorul ceh a fost impresionat de Constantin Nica (28 de ani), pe care l-a găsit la Dinamo în probe, fără contract. Sursele ProSport susțin că tehnicianul i-a transmis lui Costi imediat după primul antrenament: ”Am neapărat nevoie de tine, crezi că poți juca 90 de minute daca te titularizez?”. Nica a răspuns afirmativ, iar Uhrin i-a spus acestuia că imediat ce conducerea îi oferă un contract, el îl va folosi titular. Aceleași surse susțin că Uhrin a insistat în mai multe rânduri ca Nica să semneze de urgență. Antrenorul de 53 de ani le-a oferit și o variantă de transfer conducătorilor, dar aceștia n-au rezolvat nici varianta Nica nici varianta propusă de Uhrin și dezvăluită în exclusivitate de ProSport.

Uhrin așteaptă cu nerăbdare ca Nica să semneze cu DinamoUhrin așteaptă cu nerăbdare ca Nica să semneze cu Dinamo

De ce amână conducerea semnarea contractului?

Planul cehului a fost să îl titularizeze pe fundașul dreapta în meciul cu UTA, pierdut de ”câini” 0-1. Problema a fost însă la conducere! Nica a fost trimis la vizita medicală abia marți, chiar în ziua meciului cu UTA. Din cauza acestui fapt, în partida cu arădenii, antrenorul ceh a fost obligat să îl folosească pe Marco Ehmann în rol de fundaș dreapta, deși acesta este stoper. După acest joc, Dușan a avut o nouă discuție cu Nica și i-a transmis acestuia să fie pregătit pentru meciul cu Gaz Metan, programat vineri, la Mediaș. Nica nu va juca nici în acest meci însă! Conducătorii dinamoviști nu i-au oferit până în acest moment un contract lui Costi Nica. Asta în ciuda faptului că fundașul român le-a transmis că nu îl interesează salariul, ci faptul că vrea să joace. Un motiv pentru care managementul dinamovist trage de timp ar putea fi experiența cu atacantul Joseph Akpala. La fel ca și Nica, acesta a venit la Dinamo după o perioadă lungă de repaus și s-a accidentat grav la un antrenament, informație oferită în exclusivitate de ProSport. 

Rămâne de văzut dacă conducătorii dinamoviști îi vor oferi lui Nica un contract, așa cum a cerut Dușan Uhrin, sau lucrurile vor tărăgăna în continuare. Cert este că în acest moment, Costi Nica este la București și se antrenează singur, asta deși echipa a ajuns deja la Mediaș și se pregătește pentru meciul cu Gaz Metan.

Mario Nicolae consideră că accidentarea lui Akpala este cauzată de ghinionMario Nicolae consideră că accidentarea lui Akpala este cauzată de ghinion

A fost produs de Dinamo și exportat în Serie A!

Costi Nica a fost crescut de Dinamo în propria Academie și debutat la echipa mare în 2012. Pe atunci tânărul fundaș s-a impus imediat în echipă, dând dovadă de calități fizice impresionante. Un an mai târziu a fost vândut la Atalanta, echipă din Seria A, iar clubul a încasat puțin peste 1,5 milioane de euro. Costi a prins în tricoul Atalantei meciuri importante, împotriva unor coloși ca Napoli, Inter sau Juventus, dar într-un final a fost împrumutat în ligi inferioare. Este liber de contract după ce s-a despărțit de Vojvodina, în iulie 2020. Ultimul meci oficial l-a jucat pentru FC Voluntari în septembrie 2019.

The post Conducătorii dinamoviști i-au încurcat planurile lui Uhrin! Antrenorul a vrut să-l titularizeze pe Nica în meciurile cu UTA și Gaz Metan, dar managementul nu i-a oferit un contract fundașului dreapta! | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă