Condiția pe care a pus-o Antonio Conte pentru a o prelua pe United

1 lună in urmă 27

  • Liga 1: Academica Clinceni - UTA Arad, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Sepsi, luni, 20:30, Digi Sport 1

Antonio Conte (52 de ani), cel care a câștigat titlul cu Inter în Serie A stagiunea trecută, ar fi de acord să preia banca tehnică a ”diavolilor”, dar a pus o condiție.

Jurnaliștii de la The Sun au dezvăluit că antrenorul italian își dorește autoritate deplină la United, vrea să aibă ultimul cuvânt la transferuri, ceea ce nu s-a întâmplat până acum în mandatul lui Solskajer. Eșecul lamentabil de duminică a fost comentat, în miez de noapte, și de Cristiano Ronaldo (36 de ani).

Rămâne de văzut cum va reacționa acum conducerea echipei din Manchester, mai ales că și presiunea exercitată de fani este una imensă.

Conducerea lui Manchester United și-a pierdut răbdarea cu Ole Gunnar Solskjaer

Manchester United avea ambiții mari pentru acest sezon, fapt dovedit și de transferurile din vară, când au fost aduși Raphael Varane, Jadon Sancho și Cristiano Ronaldo, dar rezultatele dorite nu au apărut și, după opt etape de Premier League, echipa este deja la opt puncte în spatele liderului Chelsea.

Muntele are legile lui, iar Steve Backshall și echipa pornesc într-o călătorie în care nu e loc de greșeală. Vezi Steve Backshall urcă în Alpi, azi de la 21:55, pe Digi Life, în Digi Online.

Pentru a încerca să salveze sezonul și să rămână cu șanse la câștigarea primului titlu în Anglia din 2013 încoace, șefii lui Manchester United vor să-l demită pe Ole Gunnar Solskjaer în viitorul imediat apropiat.

Antonio Conte a luat titlul cu Chelsea în Premier League

Conducerea de pe Old Trafford i-a stabilit și un înlocuitor tehnicianului norvegian, Antonio Conte, cel care a câștigat titlul cu Inter în Serie A stagiunea trecută, dar a ales să plece pentru că oficialii clubului au hotărât că mai mulți fotbaliști importanți trebuie vânduți pentru a redresa balanța financiară.

Antonio Conte a mai lucrat în Anglia, la Chelsea, în perioada iulie 2016 - iulie 2018.

Cu gruparea de pe ”Stamford Bridge”, antrenorul italian a câștigat câte un trofeu în cele două sezoane în care a stat la Londra, titlul în Premier League și Cupa Angliei

Etichete: cristiano ronaldo , antonio conte , manchester united , ole gunnar solskjaer , antrenor manchester united
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă