Condiția în care școlile vor rămâne ÎNCHISE pe 8 februarie: DETALIUL care duce la revizuirea deciziei

1 lună in urmă 1

"In prezent, la ATI sunt 1.000 de persoane, ceea ce e ingrijorator. Daca numarul cazurilor la ATI va creste la 1.500, vom lua in calcul revizuirea deciziei de redeschidere a scolilor", a spus Vlad Voiculescu.

"Decizia este conditionata de cifrele pe care le vedem in fiecare zi si de evolutia lor. Exista riscuri legate de deschiderea scolilor si, in general, de orice masura de relaxare luata. Credem ca acesta este un risc care merita asumat in conditiile actuale sau in conditiile in care va scadea sau va creste foarte putin", a declarat Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu a declarat ca este "de acord cu faptul ca testele sunt foarte putine in acest moment si asta nu are legatura cu capacitatea de testare", el precizand ca, in Romania, capacitatea de testare este cel putin dubla.

Voiculescu a afirmat, de asemenea, ca "impactul sarbatorilor a fost unul minim" in ceea ce priveste raspandirea pandemiei in Romania.

"Aproape ca nu am vazut un impact negativ deloc al sarbatorilor si atunci avem motive sa credem ca lucrurile ar putea fi tinute in frau", a mai declarat ministrul.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă