Condamnări în scandalul din Rahova: „Spartacus, Idolul Fetelor" a primit cinci ani de ÎNCHISOARE - Pedepse și pentru ceilalți scandalagii

2 luni in urmă 7

Condamnări în scandalul din RahovaCondamnări în scandalul din Rahova

Vasile Badea, supranumit „Spartacus, Idolul Fetelor", a fost condamnat la cinci ani și două luni de închisoare pentru scandalul provocat în ziua de Paște a anului 2020 în cartierul Rahova. Sentința nu este definitivă.

MIERCURI, 10 MARTIE 2021, 00:51

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Monica Vasilescu

Judecătoria Sectorului 5 a dat soluțiile: Constantin Gigi, zis "Bertolon" - șapte ani și trei luni de închisoare, Vasile Badea, zis "Spartacus, Idolul Fetelor" - cinci ani și două luni închisoare, Nicușor Lider, zis "Crecea" - cinci ani și trei luni de închisoare, Antonio Dincă, zis "Samir" - un an și nouă luni de închisoare cu suspendare.

Ceilalți inculpați din dosar - Oradea Badea, Gloria Ion, Veronica Calin și Stefan Stangaciu - au fost achitați, potrivit ziare.com.

Reamintim că mai multe persoane, printre care și Vasile Badea, alias "Spartacus, Idolul Fetelor", au fost trimise în judecată pentru un scandal provocat în ziua de Paște a anului 2020, în cartierul Rahova, pe fondul consumului de alcool.

Printre participanţi s-a aflat şi "Spartacus Idolul Fetelor", care a ameninţat în timpul petrecerii din stradă că va declanşa o revoluţie în cartierul Rahova în plină stare de urgenţă.

"Să-nnebunesc dacă nu vine Jandarmeria, îi răsturnăm! M-am jurat pe copiii mei! Eu cu fraţii mei şi cu nepoţii mei! Cum vine prima maşină, cum îi răsturnăm! Aşteptăm Poliţia! Revoluţie! Revoluţie!", spune "Spartacus" într-o înregistrare video.

Pentru aplanarea conflictului au intervenit echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale (SAS), care au folosit armamentul din dotare pentru a-i linişti pe "petrecăreţi", după ce aceştia au devenit violenţi.

"Spartacus" a fost arestat preventiv pe 21 aprilie, iar la scurt timp Sindicatul Europol a postat un mesaj ironic: "Spartacus Idolu Fetelor” a fost arestat preventiv pentru 30 de zile împreună cu încă 4 petrecăreţi. P.S. Când ceri să vină poliţia şi Dumnezeu îţi îndeplineşte dorinţele. Asta da minune de Paşti, 30 de zile în arestul poliţiei".

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă