Concurentele „Splash! Vedete la apă” și-au pregătit săriturile, dar și ținutele. Cum arată în costume de baie

2 luni in urmă 63

Concurentele „Splash! Vedete la apă” fac eforturi la antrenamente ca să primească maximum de puncte pentru săriturile lor în bazin, însă și ținutele vor atrage cu siguranță privirile în show-ul ce va avea premiera pe 21 și 22 august, de la ora 20.00, la Antena 1.

Mai mult ca sigur, concurentele „Splash” și-au ales ținutele cu gândul că unul dintre jurați nu se va putea abține să nu observe și astfel de detalii.

„Sunt destul de sigură că nu trebuie să punctez costumele de baie, dar nu pot să promit că mă voi abţine 100%!”, a anunțat încă de la început jurata Iulia Albu.

Roxana Nemes SplashIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Așadar, pe parcursul sezonului, Chelsea, Doinița Oancea, Roxana Nemeș, Raluca Podea, Andreea Antonescu, Elena Ionescu, Maria Ilioiu sau Natalia Duminică vor atrage în mod sigur atenția juratei. Ce va spune aceasta și, mai ales, cum se vor descurca fetele la sărituri, cei de acasă pot afla începând cu 21 și 22 august, de la ora 20.00, la Antena 1.

Concurenți la „Splash! Vedete la apă”

Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică au început pregătirea alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”.

Concurenții „Splash! Vedete la apă” vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

Jurații „Splash! Vedete la apă”

Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova sunt primele surprize din juriul celui mai răcoritor show al verii, Splash! Vedete la apă, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă și duminică începând din 21 și 22 august, de la ora 20.00, la Antena 1.

De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă