Concurentele „Femeia alege” au intrat în casă. Surpriza de care au avut parte fetele. „Aveți drepturi egale”

3 săptămâni in urmă 18


Un moment mult așteptat a avut loc, aseară, în emisiunea Femeia alege. Majda, gazda show-ului, le-a invitat pe cele cinci concurente în vila de lux care le va deveni casă în următoarele luni.


Vizibil emoționate, dar curioase de experiența de a trăi alături de alte persoane și de fi filmate, zi de zi, Oana, Carmen, Romanița, Ruxandra și Cristina au trecut pragul casei și s-au cunoscut. Iar reacțiile incredibile și întâlnirile neașteptate nu au întârziat să apară.


Oana Zidaru a fost prima care a intrat în casă și a simțit o conexiune instantă cu una dintre cele cinci camere, în timp ce a admis că bucătăria este un loc în care nu va intra prea des deoarece nu știe să gătească. Cea de-a doua a fost Carmen Alexandrescu, pasionata de fitness, care a vrut să se asigure că are la dispoziție aparatele necesare pentru a avea grijă de silueta și sănătatea ei pe mai departe.Romanița Duminică, cea de-a treia concurentă, a fost prima care s-a bucurat când a văzut cât de mare este bucătăria și elementele avute la dispoziție, iar rolurile s-au împărțit rapid! ”Eu fac de mâncare, Carmen arde caloriile”, a spus concurenta. 


Ruxandra Barău a avut o mare surpriză când a deschis ușa casei. Acolo se afla Carmen pe care o cunoștea foarte bine! ”Nu ne-am văzut de aproape 2 ani”, a spus Carmen, încântată că o cunoaște pe una dintre fete. ”Nu știu cum faci, Carmen, dar vreau să ies bombă de aici”, i-a spus Ruxandra, făcând referire la pasiunea colegei ei pentru sport.


Emoțiile au crescut când Cristina Postolachi a intrat în casă... și le-a recunoscut și pe Ruxandra și pe Carmen! Cum a fost ultima care a intrat, concurenta a fost puțin dezamăgită să afle că au fost deja împărțite camerele. Însă, Majda a venit rapid în vilă și le-a spus: ”Aveți drepturi egale. Camerele se vor împărți de acum!”.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă