Concurență pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă! Cine este noul "pariu" al Parmei

5 zile in urmă 17

  • Liga Națiunilor: Franța - Austria, joi, 21:45, Digi Sport 1

  • Handbal: GOG - Dinamo, joi, 19:45, Digi Sport 2

Concurență pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă! Cine este noul "pariu" al Parmei

Cu Valentin Mihăilă accidentat, Parma a fost nevoită să găsească o soluție pentru a suplini absența jucătorului român. Antrenorul Fabio Pecchia pare că a rezolvat rapid această problemă și a decis să îi dea mai multă încredere lui Drissa Camara, un fotbalist ivorian în vârstă de 20 de ani. 

Camara a fost crescut de Parma și din vara anului trecut a fost chemat la echipa mare, unde a jucat doar patru meciuri în sezonul precedent. Acum însă, "cruciații" mizează pe jucătorul african și cred că acesta este capabil să suplinească lipsa lui Mihăilă, dar poate fi, în același timp, și un concurent pentru Dennis Man.

"După un sezon complicat, în care a suferit și o accidentare la umăr, Drissa Camara s-a dovedit a fi un jucător foarte important pentru Parma lui Fabio Pecchia. Mijlocașul, care a crescut în sectorul de tineret al Parmei, a jucat un rol fundamental în deplasarea de la Ascoli, atunci când i-a luat locul lui Dennis Man și a participat activ la acțiunile de atac ale echipei.

Cu Drissa Camara, capabil să joace atât la mijloc, în lateral, cât și în linia din față, Parma a rezolvat deja două poziții. Intrarea fotbalistului născut în 2002 îi permite echipei să fie mai echilibrată, jucând mai mult în echipă și încercând mai puțin să se bazeze pe talentul individual al unor jucători.

Camara s-a dovedit a fi un jucător prețios, care permite Parmei să-și schimbe modul de a juca: mai mult echilibru, mai multă verticalitate și o asimetrie care pare să funcționeze. Fără Mihăilă, tânărul mijlocaș este gata să se impună la Parma, după ce a încântat la sectorul de tineret", au notat cei de la Parma Live.

Italienii, îngrijorați după accidentarea lui Valentin Mihăilă! Ce au spus și despre Dennis Man

Înlocuit după doar 12 minute în meciul cu Ternana, din cauza unor probleme musculare, Mihăilă a primit un verdict dur, astfel că va lipsi, cel mai probabil, câteva luni. Această veste a venit ca o adevărată lovitură pentru antrenorul Fabio Pecchia, iar italienii de la ParmaLive au vorbit pe larg despre absența românului.

"Am înțeles cu toții că problema lui Valentin Mihăilă este una de lungă durată, încă de când l-am văzut întins pe gazon în meciul cu Ternana. Accidentarea românului este cea mai proastă veste posibilă pe care o putea primi Fabio Pecchia.

Nimeni, în afară de Mihăilă, nu a arătat acea strălucire pe care a arătat-o acesta în acest sezon. A reușit să își etaleze talentul arătat la Craiova. El a dat dovadă de calitate la Parma, dar nu a reușit niciodată să aibă continuitate, ca în această primă parte a campionatului.

Mihăilă este o lovitură pentru Parma și pentru atacul echipei, care, fără român, se chinuie enorm să creeze oportunități. Man nu a avut explozia lui Mihăilă și continuă să fluctueze. Este adevărat că pregătirea lui a avut o întârziere, având în vedere recuperarea după accidentarea supărătoare din sezonul trecut, dar așteptările erau mari și din partea lui Dennis", au notat italienii.

Etichete: serie b , parma , dennis man , valentin mihaila , drissa camara


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă