Concurenta care vrea să părăsească Survivor România 2021. Ce probleme mari are

1 lună in urmă 1

O concurentă de la Survivor România 2021 șochează cu mărturiile sale recente. Aceasta vrea să părăsească celebrul show sportiv din cauza unor probleme. Ce se întâmplă cu tânăra în Republica Dominicană și ce o face să vrea să plece?

Survivor România 2021. O concurentă vrea să părăsească show-ul sportiv

Una din cele mai bune concurente pe care le are acum Survivor România 2021 șochează cu câteva mărturisiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Mai exact, Marilena a surprins cu noile declarații în care dezvăluia că vrea să fie eliminată pentru a se întoarce acasă.

Războinica s-a confruntat cu o problemă serioasă de sănătate, iar în momentul acela s-a speriat la gândul că factorii externi, condițiile precare și lipsa mâncării și a somnului să nu agraveze ceea ce i-au spus medicii.

Toate acestea au făcut-o pe tânără să își dorească să se întoarcă acasă. Deși a cerut de multe ori să fie eliminată, a fost favorita publicului la ultimul consiliu. În ciuda faptului că nu își mai dorește să continue experiența din Dominicană, fanii din fața micilor ecrane consideră că locul ei e bine meritat acolo, mai cu seamă că se descurcă de excepție pe traseu.

„Este singurul moment din viața mea când nu mă pot bucura de așa ceva. Vă spun sincer, din toată inima. Cum am zis și serile trecute, sunt cea mai puțina comodată aici, față de colegii mei. Ei sunt mult mai puternici și mă așteptam”, spunea Războinica după ce a văzut votul fanilor.

„Ea fizic probabil că mai poate, dar psihic chiar nu mai putea și se vedea lucrul ăsta”

„Am ajuns în câteva zile să ne apropiem foarte mult. Nu știu cât de mult s-a deschis față de mine, chiar dacă făceam amândouă parte din grupul ăsta, dar sincer nu cred că se preface. Ea fizic probabil că mai poate, dar psihic chiar nu mai putea și se vedea lucrul ăsta. Ea s-a îmbolnăvit la un moment dat, avea febră când a plecat, se simțea foarte amețită. Cred că atunci când a văzut că sănătatea ei e în pericol a simțit că după ce îș va reveni sau chiar de la spital, mă gândeam că va pleca acasă. Am simțit-o încă din momentul ăla că vrea să renunțe. Probabil s-a speriat de starea ei de sănătate, dar înainte să meargă la spital, am văzut că vrea în țară. Este foarte hotărâtă să plece acasă. A și spus că nu se poate bucura de susținerea celor de acasă, era dezamăgită”
Mihaela Berteanu (Sursa: WOWbiz.ro)

The post Concurenta care vrea să părăsească Survivor România 2021. Ce probleme mari are appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă