Concluziile lui Laszlo Balint, după meciul câștigat de UTA la Mediaș. Pentru arădeni urmează CFR, FCSB și Craiova

1 lună in urmă 2

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - UTA Arad, sâmbătă, 12:30, Digi Sport 1

Liga 1: Academica Clinceni - Astra, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

Tehnicianul revetnie pe bancă după perioada petrecută în izolare a fost mulțumit de jocul elevilor săi în deplasarea de la Mediaș. După acest meci, UTA a ajuns la cinci partide consecutive fără înfrângere în Liga 1.

Laszlo Balint: ”Este un teren unde se câștigă greu”

„Mă bucur foarte mult pentru punctele obținute, le-am obținut pe un teren dificil. Este un teren unde se câștigă greu, Gaz Metan este o echipă grea a campionatului. Punctele obținute au valoare și mă bucur că au venit în urma unui joc bun. În a doua repriză am avut momente în care am suferit, dar am jucat împotriva unui adversar bun. După trei egaluri consecutive am reușit să câștigăm și vrem să pregătim cât mai bine meciul de săptămâna viitoare.

Am avut și meciuri în care am suferit pe debuturile de joc. Am reglat acest detaliu, e un aspect pozitiv. Astăzi am câștigat foarte mult în organizare și disciplină. Sunt aspecte pe care trebuie să le punctăm și de la care trebuie să plecăm pentru a progresa”, a spus Laszlo Balint, la finalul partidei.

Pentru UTA urmează trei meciuri ”de foc” în Liga 1. Pe 6 martie, arădenii vor primi vizita campioanei CFR Cluj, iar peste o săptămână vor juca tot acasă în compania celor de la FCSB.

Pe 16 martie, echipa lui Laszlo Balint, care a ajuns la 33 de puncte, se va deplasa pe ”Ion Oblemenco” pentru meciul cu Craiova.

VIDEO cu rezumatul partidei Gaz Metan - UTA 1-2

Etichete: uta arad , laszlo balint , gaz metan - uta arad
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă