Concluziile lui Adrian Vasile: „Fetele au muncit 4 ani să ajungă în situația asta. Îmi pare rău că nu am putut să le ajut mai mult”

1 lună in urmă 1

Adrian Vasile a debutat la națională la „preolimpic”, dar nu și-a îndeplinit visul de a ajunge la Tokyo.

Echipa naționala a intrat într-o perioadă dificilă încă de la Mondialul din 2019 și nu a reușit să o depășească nici la Podgorica. În ultimele 16 meciuri oficiale, România a pierdut 13 dintre ele.

Concluziile lui Adrian Vasile: „Senzația după aceste două meciuri este că ne scapă printre degete această calificare”

„Este un sentiment foarte amar. Fetele au muncit timp de 4 ani să ajungă în această ipostază. Într-adevăr, senzația după aceste două meciuri este că ne scapă printre degete această calificare”, a declarat Adrian Vasile.

„Îmi este puțin greu să vorbesc din cauza gustului amar și a dezamăgirii pe care am simțit-o la fete. Îmi pare rău că nu am putut să le ajut mai mult, au muncit 4 ani ca să ajungă în situația asta”, Adrian Vasile

Este un mare respect din punctul nostru ca și staff pentru munca pe care au depus-o fetele în acest turneu. Au dat toate resursele pe care le aveau. Este un moment greu, un moment de suferință, pe care cu siguranță trebuie să-l simțim, să-l trăim și să-l acceptăm. Dar sunt atât de multe lucruri bune care s-au întâmplat în perioada asta premergătoare turneului preolimpic. Avem posibilitatea pe viitor să fim și mai bune și mai conștiente de importanța unor astfel de jocuri și să ne calificăm la Paris 2024”, a mai spus selecționerul.

Adrian Vasile a remarcat apoi dificultatea grupei, cu Norvegia și Muntenegru, dar România a fost aprope de calificare. „Într-o grupă foarte puternică, am fost puțin în spate, dar suntem foarte aproape. Asta este important de știut”.

Articol în curs de actualizare

The post Concluziile lui Adrian Vasile: „Fetele au muncit 4 ani să ajungă în situația asta. Îmi pare rău că nu am putut să le ajut mai mult” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă