Concluzia lui CTP după ce Simona Halep a fost eliminată în optimi la Madrid: "Asta nu știu cum poate fi rezolvată"

3 zile in urmă 21

  • UCL: Chelsea - Real Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Manchester City - PSG, marți, 22:00, Digi Sport 1

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a urmărit atent evoluția româncei și a tras concluziile.

Simona Halep, eliminată de Elise Mertens în optimi la Madrid

"Nu tenisul Simonei a fost rău în acest meci, ci starea ei psihică. Nu atât legată de tenis, cât din punct de vedere uman, pur și simplu. Are o anume agitație interioară, este irascibilă, nu are răbdare.

Principala ei greșeală a fost că s-a grăbit foarte mult în acest meci. S-a grăbit între puncte, fără să își ia mai mult timp în momentele importante ale meciului și a greșit lovituri atât de simple, încât aceste greșeli au atras după sine altele în serie.

Din punct de vedere tactic, Simona a jucat bine, a fost agresivă, a încercat să își câștige punctele cu lovituri câștigătoare, fără a aștepta eroarea lui Mertens. A avut și reușite tehnice deosebite, dar înfrângerea a rezultat din starea de rezistență a belgiencei, care a făcut un joc de apărare întins la limită și, cum spuneam, nervozitatea, lipsa de răbdare a Simonei", a spus Cristian Tudor Popescu, potrivit GSP.ro.

Cristian Tudor Popescu: "Negativă este starea interioară a Simonei, care nu știu cum poate fi rezolvată"

Cristian Tudor Popescu este îngrijorat de un aspect.

"Ar fi de reținut două lucruri, unul pozitiv, anume că Simona încearcă să joace un tenis mai ofensiv, un tenis orientat mai degrabă spre lovituri direct câștigătoare, cu care a reușit rezultate extraordinare în semifinala și finala Roland Garrros-ului 2018, pe care le-a câștigat, precum și la Australian Open 2018.

Negativă este starea interioară a Simonei, care nu știu cum poate fi rezolvată", a explicat Cristian Tudor Popescu.

Statistica e grăitoare, iar ea arată că Simona Halep a făcut 48 de greșeli neforțate, un număr enorm pe care rar l-am mai văzut la campioana noastră.

Pentru Halep urmează turneul de la Roma, tot pe zgură, în direct la Digi Sport 2, de săptămâna viitoare.

Etichete: simona halep , cristian tudor popescu , ctp
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă