Concerte 2022 în România. Când vor cânta Sting sau Maluma pentru români

3 săptămâni in urmă 22

Tot felul de concerte sunt programate pentru anul în care am intrat, iar dacă pandemia și regulile sanitare ne vor permite, pe secenele din România îi vom putea vedea, în 2022, pe Sting, Maluma sau Armin van Buuren. Cu această ocazie, ne anunțăm publicul dornic de spectacole că mai multe formații rock vor fi prezente pentru prima dată în țara noastră. Când va concerta sex-simbolul columbian Maluma pentru români și ce alte vedete vor ajunge în țara noastă, afli în continuare.

Concerte 2022 în România

Organizatorii marilor festivaluri au dezvăluit numele unora dintre artiștii care vor evolua în 2022 în fața iubitorilor de spectacole, printre cei care ar urma să urce pe secenele din R0mânia numărându-se Sting, Maluma și Armin van Buuren. Primul va concerta în România în luna mărțișorului, mai exact pe data de 15 martie, la Cluj-Napoca.

Concertul intitulat „My song“ va cuprinde unele dintre cele mai îndrăgite cântece din repertoriul muzicianului, care va urca pe scenă alături de fiul său. Sting a lansat în luna noiembrie cel de-al 15-lea album de studio – „The Bridge“. Piesele sale conțin influenţe din rock n’ roll, jazz, muzică simfonică sau folk.

„Un hit se definește în momentul în care oamenii îl soptesc, atunci când spală geamurile, vopsesc pereții caselor. Când ți se soptește cântecul, atunci devine hit“, a declarat Sting.

Concertul lui Pink Martini a fost reprogramat din cauza pandemiei de COVID-19 pentru data de 9 aprilie, la Sala Palatului. Cei care au apucat să cumpere bilete trebuie să știe că acestea rămân valabile chiar dacă a fost amânat concertul.

Citește și: Câți bani câștigă Smiley și Stefan Bănică jr. la concerte. Cererea incredibilă pe care o are iubitul Ginei Pistol EXCLUSIV

Când vor cânta Sting sau Maluma

La rândul său, îndrăgitul artist de origine columbiană revine la București pe 8 aprilie, într-un concert la Romexpo. Toto Cutugno va urca și el pe scena de la Sala Palatului, sărbătorind 50 de ani de activitate. Artistul va fi prezent în România pe data de 8 mai.

Tot în primăvară, românii îl vor putea întâlni și pe celebrul violonist David Garret, care va reveni în Capitală, după care va concerta la Cluj-Napoca.

După cum aminteam și mai sus, anul 2022 va aduce pe scenele din România și formații rock care nu au mai urcat până acum pe scenele noastre, printre care Iron Maiden, Dream Theater , Kiss sau Evanescence.

The post Concerte 2022 în România. Când vor cânta Sting sau Maluma pentru români appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă