Concert inedit la Oradea: Jose Carreras şi Laura Bretan, pe aceeaşi scenă. Orchestra Filarmonicii a fost dirijată de nepotul celebrului tenor

1 lună in urmă 28

Tenorul Jose Carreras a făcut show, aseară, pe o scenă din Oradea. Alături de el a fost şi românca Laura Bretan, iar împreună au încântat miile de participanți la cel mai impresionant eveniment de acest gen organizat vreodată în orașul de peste Criş.

 Jose Carreras şi Laura Bretan, pe aceeaşi scenă. Orchestra Filarmonicii a fost dirijată de nepotul celebrului tenor

Pentru eveniment, marele tenor spaniol a ales să colaboreze cu Filarmonica de Stat din Oradea. Nu are nici 20 de ani, dar este indiscutabil una dintre cele mai promiţătoare artiste ale noii generaţii. Și a cantat în premieră alaturi de celebrul tenor, la Oradea.

Jose Carreras și soprana Laura Bretan i-au încântat pe cei prezenţi cu melodii din perioada "Belle Époque" şi din celebre arii de operă, operetă şi musical. "E un eveniment de care ne bucurăm, e un eveniment care vine după o lungă perioadă de pandemie fără evenimente, şi un eveniment pe care publicul l-a aşteptat", a declarat Mihai Jurca, - city manager Oradea.

Orchestra Filarmonicii a fost dirjiată de însuşi nepotul celebrului tenor. David Gimenéz a moştenit de la unchiul său atât asemanarea fizică cât şi talentul. Carreras a mai cântat în România, la Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara, dar niciodată la Oradea. în perioada următoare, va susţine concerte în Viena, Sevilla, Lisabona şi Glasgow.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă