Concedieri șocante la Antene. Emisiunile care dispar de la TV, oamenii au fost anunțați

2 săptămâni in urmă 19

Concedieri neșteptate în Antene! Unele emisiuni dispar din fața oamenilor. Cei care sunt fanii proiectelor au fost anunțați. Despre ce show-uri e vorba și ce trebuie să știe toți telespectatorii?

Concedieri la Antene: multe show-uri care dispar

Schimbări uriașe la Antenă! Multe vedete au fost scoase din grilă chiar înainte de începutul anului. Anul 2022 aduce modificări înainte de a începe și lasă unele nume cunoascute pe dinafară. Șefii postului au dat la o parte multe figuri cunoscute și cel mai probabil se așteaptă ca alte figuri să îi surprindă.

Conform fanatik.ro, Antena Stars renunță la show-ul Star Matinal, emisiunea prezentat de Ameri Nasrin și de Dima Trofim. De asemenea, Nasris a primit o ofertă de la Antena pentru un post, iar colegul ei trebuie să-și caute de lucru.

Mai mult decât atât, cei care erau obișnuiți ca viața lui Brigitte să fie înșiruită la TV află că proiectul ei alături de soțul actual nu mai este de interes pentru șefi. După câteva sezoane palpitante, Brigitte și Florin Pastramă își pot purta scandalurile singuri în propria casă. La fel a pățit și celebrul instrumentist.

„Nu știu dacă de aceea s-a renunțat la a continua colaborare”

Armn Nicoară și iubita lui avea un reality-show pe care acum îl pot da uitării. Tânărul a mărturisit că încă de la început a vorbit cu producătorii ca proiectul să țină foarte puțin, timp în care să se poată vedea dacă aduce sau nu audiențe. În cele din urmă, emisiunea sa și a Claudiei nu a fost pe placul multor telespectatori, așa că s-a renunțat la ea. Unii fani sunt dezamăgiți de decizie.

”Am fost anunțați că nu vom mai face show-ul. E adevărat, înainte, noi am vorbit cu producătoarea noastră, i-am spus că ne este destul de greu să mergem și la cântări, la petreceri, să și filmăm… Nu știu cum au fost audiențele show-ului, nu știu dacă de aceea s-a renunțat la a continua colaborare.

Oricum, noi nu putem spune că suntem supărați, ne era destul de greu să facem față la programul încărcat. Și, ca să fim sinceri, încă de când le-am propus proiectul am discutat cu producătorii să facem un sezon și să vedem apoi cum a mers și să luăm decizii cu privire la un alt sezon. Oricum, deja a fost filmat cam totul, am făcut și încheierea, așa că lucrurile s-au rezolvat”, a mărturisit, în exclusivitate pentru FANATIK, Armin Nicoară.

The post Concedieri șocante la Antene. Emisiunile care dispar de la TV, oamenii au fost anunțați appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă