Concedieri colective la Vodafone România: Sunt vizate peste 300 de posturi - Surse

1 săptămână in urmă 372

​Vodafone România a demarat un proces de concediere colectivă care vizează peste 300 de posturi, în acest sens fiind notificată și Inspecția Muncii, au declarat miercuri pentru HotNews.ro surse apropiate procesului. HotNews.ro a solicitat un punct de vedere companiei și vom reveni cu detalii imediat ce le vom primi.

Magazin VodafoneFoto: Vodafone Romania

Informații în premieră despre plecările și concedierile care ar urma să aibă loc în Vodafone România au fost prezentate miercuri de revista Comunicații Mobile.

  • „De la 1 iulie, echipa de directori B2B, SOHO, Public Sector, Comunicare şi de Brand a Vodafone România a fost anunţată că va fi schimbată. (..)
  • Astfel, nume cunoscute precum Cristina Stăiculescu (Senior Corporate Communications Manager), Laura Barbu (Brand and Marketing Communication Director), Florian Georgescu (Head of Fixed), Natalia Chiriţescu (Medium and Large Enterprises Director) şi Marius Motofei (VBU Operations and Public Sector Director) vor părăsi compania britanică.
  • De asemenea, Alex Băloi (Director SOHO) va pleca din echipa Vodafone România de la 1 august, conform mesajelor adresate de conducerea companiei celor menţionaţi. Alte voci îngrijorate susţin că numărul total al persoanelor concediate se va ridica la 300. (..)
  • În acelaşi timp, surse din conducerea companiei ne-au confirmat că a fost concediată întreaga linie de directori aflată în subordinea Board-ului companiei, culmea, pe motivul accelerării afacerilor din România.”, a scris miercuri Comunicații Mobile.

Potrivit sursei citate, schimbările ar putea fi motivate de o posibilă decizie de vânzare a operațiunilor Vodafone pe piața din România, de care ar putea fi interesați operatorul francez Iliad și United Group, un furnizor multiplayer de servicii telecom şi media din Sud-Estul Europei.

Potrivit surselor HotNews.ro într-adevăr la mijloc este un proces de concediere colectivă, dar sunt și plecări din proprie inițiativă pe fondul acestui proces de restructurare care va avea loc în companie.

  • HotNews.ro a solicitat către Vodafone România un punct de vedere atât referitor la procesul de concediere colectivă, cât și cu privire la posibila vânzare a operațiunilor pe piața din România și vom reveni cu răspunsuri imediat ce le vom primi.

Vodafone România a înregistrat în anul fiscal încheiat la 31 martie 2022 venituri din servicii de 764 milioane de euro, în scădere față de 801 milioane euro în anul fiscal anterior.

Baza de clienți a Vodafone România a ajuns la 11,1 milioane la 31 martie 2022 și include clienții serviciilor mobile și fixe, precum și ai soluțiilor IoT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă