Comunicatul Poliției după ce Mirela Vaida a fost atacată cu un bolovan în platoul Acces Direct

1 lună in urmă 4

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, a fost atacată în direct, cu un bolovan. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical, potrivit Poliției Capitalei.

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

O femeie a pătruns pe platorul emisiunii Acces Direct, unde a aruncat o cărămidă spre Mirela Vaida. Incidentul s-a petrecut în direct. Poliția Capitalei a transmis că atacatoarea "urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate".

"Astăzi, în jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate".

Potrivit oamenilor legii, femeia "ar fi patruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept".

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

mirela vaida atac platou acces direct politie capitala
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă