Comunicatul incredibil dat publicitatii de Juventus Torino despre Superliga europeana

3 săptămâni in urmă 10

Juventus recunoaste ca proiectul Superligii are sanse limitate de a mai fi pus in aplicare, dar nu renunta in mod oficial la participarea la acest plan.

"Cu referire la comunicatul de presa publicat de Juventus Football Club SpA la 19 aprilie 2021, referitor la propusa creare a Superligii si la dezbaterea publica care a urmat, emitentul precizeaza ca este constient de cererea si intentiile altfel exprimate de anumite cluburi de a se retrage din acest proiect, desi procedurile necesare prevazute de acordul dintre cluburi nu au fost finalizate.

Prima reactie a lui Florentino Perez despre Superliga europeana

In acest context, desi clubul Juventus ramane convins de temeinicia premiselor sportive, comerciale si legale ale proiectului, crede ca in prezent exista sanse limitate ca proiectul sa fie finalizat in forma conceputa initial. Juventus ramane angajata sa urmareasca crearea unei valori pe termen lung pentru companie si pentru intreaga industrie a fotbalului", se arata intr-un comunicat al clubului din Torino.

Sase cluburi din Anglia, Manchester City, Liverpool, Manchester United, Arsenal, Tottenham si Chelsea, doua din Italia, AC Milan si Inter Milano, si unul din Spania, Atletico Madrid, au renuntat la Superliga europeana. Dintre fondatori au mai ramas trei grupari, J

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă