Comuna Chiajna intră din nou sub incidența restricțiilor COVID. Ce măsuri îi vizează pe localnici începând din 4 septembrie

1 lună in urmă 21

Prefectura Ilfov a convocat vineri, 3 septembrie, o ședință extraordinară în cadrul căreia s-a discutat situația epidemiologică din comuna Chiajna.

"Având în vedere faptul că, la nivelul comunei Chiajna s-a înregistrat o valoare a ratei de incidență cumulată calculată la 14 zile de 2,12/1000 locuitori, în urma propunerii Direcției de Sănătate Publică a județului Ilfov, a fost adoptată Hotărârea nr. 150 din 03.09.2021 privind măsurile dispuse pentru localitatea Chiajna", se arată într-un comunicat de presă al prefecturii.

Potrivit hotărârii, sunt interzise de sâmbătă, 4 septembrie, ora 0.00, demonstrații, mitinguri, procesiuni, concerte și altfel de întruniri în spațiul public.

În spațiile publice care presupun adunarea unor mulțimi de oameni, precum piețe sau mijloace de transport în comun, se impune obligativitatea purtării maștilor de protecție.

Competițiile sportive se pot desfășura cu umplerea a maximum 50% din capacitatea stadioanelor sau sălilor de sport și cu spectatori stând la minimum un metru distanță.

Detaliile privind hotărârea adoptată de Prefectura Ilfov.

Citeste si:

UE reimpune restricţii călătoriilor neesenţiale din cinci ţări. Pe lista statelor vizate se numără SUA şi Israel

 „Niciodată. Am trecut prin pandemie fără vaccin şi am avut mall-uri deschise”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă