Complotul românilor: Țălnar și Mărginean vor să scape de Cortacero și să preia Dinamo! ”Mărgi” joacă la două capete și îl ține și pe Dinu în joc de glezne | EXCLUSIV

3 luni in urmă 16

Drama financiară de la Dinamo i-a învrăjbit pe toți cei care sunt în club! Mai multe tabere s-au format, iar fiecare trage la căruța proprie în speranța că va reuși să se impună și să scoată o brumă de bani. Românii din anturajul clubului vor să-i ”lichideze” pe spanioli și să pună stăpânire pe clubul șubrezit puternic de datoriile care cresc vertiginos de la zi la zi.

Pablo Cortacero e fugit în Spania și amăgește aproape zilnic suporterii lui Dinamo cu promisiuni de plăți de sute de mii de euro. Adevărul este însă că acesta n-a mai băgat nici măcar un leu la Dinamo de pe data de 13 august. Acum, cei care l-au adus pe Cortacero complotează împotriva lui! Cornel Țălnar este cel care a girat pentru spaniolul, dar acum vrea să îi ia clubul cu forța. ”Papa” îl are alături pe bunul său prieten și aliat de la Alba Iulia, Ioan Mărginean.

Fostul șef de la Gaz Metan este un ”vulpoi bătrân” foarte abil. Nu a acceptat să aibă oficial o poziție în clubul din Ștefan cel Mare, dar acționează în umbră încă de la venirea spaniolilor. Prin natura relației pe care o are cu Țălnar și cu Dorin Șerdean (președinte CA Dinamo), ”Mărgi” a primit poziția de manager general, dar a anunțat că nu dorește încă să semneze înțelegerea.

Motivul? Acesta n-a avut niciodată încredere în spanioli și, acum când temerile sale s-au adeverit, lucrează la carotarea lui Cortacero! Țălnar și Mărginean caută de ceva timp oameni cu bani care să îi ajute să ia clubul înapoi de la Cortacero.

Cei doi vor să-l strângă cu ușa pe spaniol pentru că acesta nu pare să dorească să renunțe la Dinamo. Cortacero a refuzat recent o ofertă din Spania, iar ProSport a scris despre acest aspect. Cei doi români speră ca spaniolul să cedeze clubul gratis și să accepte ca cei 550.000 de euro pe care i-a băgat în club sub formă de împrumut să fie eșalonați pe o perioadă lungă de timp.

Mărginean joacă la două capete!

Sursele ProSport din anturajul lui Mărginean susțin că pe lângă planul la care Mărginean lucrează cu Țălnar, primul mai activează discret și pe alt fir narativ. „Limoniul” i-a promis lui Cornel Dinu că vor demara împreună un nou proiect în care să preia Dinamo alături de ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan. Cu alte cuvinte, cei doi speră să conducă Dinamo pe banii suporterilor!

Cel de-al doilea plan al lui Mărginean este foarte greu de pus în practică! Din două motive! Primul este legat de faptul că Mister nu mai este simpatizat de o parte din PCH după ce a ales să susțină proiectul socios al actorului Răzvan Oprea, în detrimentul proiectului DDB. Al doilea motiv este cearta dintre Dinu și finul său, Cornel Țălnar. Cei doi se războiesc în instanță pentru un apartament și este imposibil ca aceștia să facă echipă, chiar și de dragul prietenului comun, Mărginean. Deși ”Papa” vorbește mereu frumos despre Mister și spune că nu este supărat pe el, Dinu nici nu vrea să audă de Țălnar și îl urăște cu patimă.

Cum Mărginean este bun prieten cu Țălnar și nu ar putea niciodată să-l trădeze, ”Mărgi” s-ar putea găsi în situația în care să trebuiască să aleagă între Dinu și finul său. Dacă îl va lăsa pe Mister cu ochii în soare, atunci în mod sigur s-ar lovi de furia ”Procurorului”, furie ce sperie pe toți oamenii implicați în fotbalul românesc.

Cornel Dinu

PCH a ținut Dinamo în viață și se pregătește să revină!

Suporterii din Peluza Cătălin Hîldan au 20% din acțiunile lui Dinamo, prin programul ”DDB”. Proiectul socios unic în România a fost reușit de dinamoviști, cu peste 10.000 de cotizanți și a salvat clubul de la faliment în mai multe rânduri. Până să vină în Ștefan cel Mare țeparii spanioli, Ionuț Negoiță a tăiat total finanțarea și a fost dispus să lase clubul să moară. Atunci au intervenit fanii și au virat în conturile clubului peste 500.000 de euro. Rămâne de văzut dacă PCH va găsi din nou soluții pentru salvarea clubului sau dacă nume ca Mărginean, Țălnar sau Dinu vor urca pe ”tronul” din Ștefan cel Mare.

The post Complotul românilor: Țălnar și Mărginean vor să scape de Cortacero și să preia Dinamo! ”Mărgi” joacă la două capete și îl ține și pe Dinu în joc de glezne | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă