Comparația dintre Constantin Budescu și legendarul Ilie Balaci: „Putea să joace și împotriva propriilor coechipieri!”. Exemplul lui Rodion Cămătaru | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

1 săptămână in urmă 19

Constantin Budescu a fost comparat cu Ilie Balaci de jurnalistul Marius Mitran, care spune că jucătorul lui FCSB este la fel de neafectat de presiune ca și fostul mare fotbalist al Universității Craiova.

Gigi Becali l-a criticat pe Constantin Budescu în ultima perioadă, însă fotbalistul lui FCSB are un caracter care îi permite să nu se lase afectat de aceste declarații. Analistul ProSport Marius Mitran spune că mijlocașul nu este influențat de nimic din ce se petrece în jurul său.

El l-a comparat pe jucătorul lui FCSB cu regretatul Ilie Balaci, și l-a dat exemplu pe Rodion Cămătaru, care a fost la un pas să renunțe la echipa națională din cauza unui articol din presă semnat de celebrul Eugen Barbu.

Constantin Budescu, la fel ca Ilie Balaci

Ilie Balaci nu era influențat de presiunea din jurul său, calitate pe care o are și Constantin Budescu. Invitatul ProSport Live Marius Mitran spune că jucătorul lui FCSB nu pune la suflet declarațiile patronului Gigi Becali, care s-a declarat nemulțumit în ultima vreme de atitudinea sportivului.

„Sunt fotbaliști care cad din picioare la orice declarație. Cămătaru e resuscitat de Mircea Lucescu după ce Eugen Barbu scrie «Haplea în chiloți» și anunță că renunță la echipa națională, nu mai vrea să iasă din oraș. Lucescu reușește să îl readucă și în sfârșit Cămătaru devine cel pe care îl cunoaștem și Eugen Barbu scrie «M-ai învins, Rodioane!»

Craiova îl avea pe Ilie Balaci, care nu era afectat absolut de nimic. Chiar Mircea Lucescu mi-a spus că e cel mai mare fotbalist român pentru că are o calitate pe care nu o avea nimeni. Putea să joace împotriva adversarilor, împotriva publicului și împotriva propriilor coechipieri! Nu avea nevoie de o relație bună nici măcar cu cei din echipa lui, era suficient ce făcea el. Budescu e așa”, a spus Marius Mitran în cadrul ProSport Live.

The post Comparația dintre Constantin Budescu și legendarul Ilie Balaci: „Putea să joace și împotriva propriilor coechipieri!”. Exemplul lui Rodion Cămătaru | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă