Companiile aeriene revin din criză. Wizz Air vrea să angajeze 800 de noi însoțitori de bord, până la finalul anului / Compania caută și 300 de piloți

2 luni in urmă 26

Compania aeriană low-cost Wizz Air anunţă că vrea să angajeze 800 de noi însoțitori de bord în întreaga sa rețea până în decembrie 2021. Zilele trecute, Wizz a anunțat de asemenea că este în căutare de 300 de piloți.

Zece evenimente vor avea loc în București, Bacău, Iași, Craiova, Sibiu, Cluj-Napoca și Timișoara pentru însoțitorii de bord aspiranți din România. Candidații care doresc să participe se pot înscrie aici.

Ca parte a efortului de recrutare a însoțitorilor de bord, compania aeriană va găzdui o serie de evenimente pe parcursul lunii august și septembrie. Evenimentele vor avea loc la hotelurile Angelo Vienna House Bucharest (București), President (Bacău), Internațional (Iași), Rexton (Craiova), Ramada (Sibiu), Confort (Cluj-Napoca) și Timișoara (Timișoara), oferindu-le însoțitorilor de bord aspiranți șansa de a descoperi mai multe despre Wizz Air. Astfel, candidații sunt așteptați să sosească prompt la ora 9:00, cu un CV actualizat, și să fie pregătiți de o zi plină cu activități, inclusiv o prezentare personală, jocuri de rol situaționale, exerciții de grup și un interviu individual.

Citește integral pe economedia.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă