Comoara ascunsă în adâncul oceanelor: Are valoarea de 700 de trilioane de dolari VIDEO

5 zile in urmă 35

Marti, 23 Noiembrie 2021, ora 02:00

0 citiri

 Are valoarea de 700 de trilioane de dolari VIDEO

Chimistul Edward Sonstadt din Marea Britanie a făcut o descoperire extraordinară: o comoară neștiută aflată în adâncurile oceanelor, dar care nici până în ziua de astăzi nu a fost scoasă la suprafață. Acolo pe fundul apelor există aproximativ 20 de milioane de tone de aur, care valorează peste 700 de trilioane de dolari.

De-a lungul vremii au existat mulți exploratori, inventatori sau oameni de afaceri care au încercat să găsească o tehnologie viabilă pentru a extrage aurul din oceane, dar nimeni nu a reușit, potrivit Sci Tech Daily.

Primul care a descoperit existența aurului în adâncurile oceanelor din întreaga lume a fost Edward Sonstadt, în anul 1872, dar el nu a întreprins nimic în acest sens, pentru a se îmbogăți.

Misterul provenienței aurului de pe Pământ a fost descifrat: Originea de necrezut a prețiosului metal VIDEO

În premieră, a încercat pastorul Prescott Ford Jernegan din New England (regiune din nordul Statelor Unite, de astăzi -n.a.), care a construit o cutie de lemn cu găuri în ea și care avea în interior un strat de mercur solid, amestecat cu un ingredient secret.

Instalația conținea și un fir atașat la o baterie, care trecea prin mercur și îl electriza. El vindea această ”mașinărie” oamenilor pentru a extrage aurul din apă. Dar totul nu a fost decât o înșelătorie.

Descoperire senzațională din interiorul Pământului, în premieră mondială: ”Este imposibil să găsim așa ceva pe Terra”

În 1900, inventatorul Henry Clay Bull a depus un brevet privind o metodă de extragere a aurului din apă, dar nici el nu a reușit să se îmbogățească.

În anul 1990, cercetătorii au descoperit, în urma unui studiu, că există aproximativ un gram de aur în fiecare sută de milioane de tone de apă de mare sau din ocean. Oamenii de știință au calculat că oceanele din întreaga lume conțin 20 de milioane de tone de aur, conform Forbes.

Cantitatea de aur aflată ascunsă în oceanele de pe Pământ este suficientă pentru a oferi fiecărui locuitor al planetei noastre, aproximativ 2,5 kilograme de aur. Însă, extragerea aurului din adâncuri necesită tehnologii speciale, care până în prezent nu sunt sustenabile.

Citeste si:

 ”Dubele poliţiei ticsite de miliţieni acţionau noaptea. Cozile de topor au existat dintotdeauna printre români”

Oameni harnici şi pricepuţi într-ale mineritului, locuitorii din Roșia Montană și Bucium, cele două localități aurifere din Munții Apuseni, au trăit totdeauna mai bine decât cei din...

 "Corbul a pierdut cașcavalul?"; "Nu pricepeți diferența dintre mască și vizieră"

Schimb de replici acide între liderul USR și cel al AUR în urma unui mesaj în care Dacian Cioloș a criticat alianța dintre PSD și PNL. Liderul USR a postat vineri, 19 noiembrie 2021, un...

DigiSport.ro

Digi24.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă