Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Capitalei anunță că sâmbătă vor fi prelungite restricțiile pentru București

2 săptămâni in urmă 20

Comitetul Municipiului Bucureştiului pentru Situaţii de Urgenţă se va întruni sâmbătă în şedinţă, pentru prelungirea măsurilor dispuse în contextul pandemiei de SARS-CoV-2, a anunțat prefectul Capitalei, Alin Stoica.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, anunț privind restrictiile din București

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, anunț privind restrictiile din București

Inquam Photos / Octav Ganea

„Avem şedinţă pentru prelungirea măsurilor care expiră sâmbătă noaptea”, a precizat joi prefectul Alin Stoica.

Pentru Bucureşti s-au înregistrat în ultimele 24 de ore 4,41 de cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori.

Pe 10 aprilie, CMBSU a adoptat o hotărâre conform căreia pe 23 aprilie, în vinerea dinaintea Floriilor, magazinele sunt deschise în Capitală până la ora 20.00 şi a prelungit măsurile dispuse deja, scrie Agerpres.

Printre acestea se numără:

  • Circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei este interzisă în intervalul orar 22.00 - 5.00 în zilele de luni până joi şi în intervalul orar 20.00 - 5.00 în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, cu condiţia menţinerii incidenţei cumulate la cel mult 7,5/1.000 de locuitori.
  • Programul operatorilor economici care desfăşoară activităţi de comerţ/prestări servicii în spaţii închise şi /sau deschise, publice şi/sau private, se poate desfăşura în intervalul 5.00 - 18.00 în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică. În zilele de luni - joi, programul poate fi desfăşurat în intervalul orar 5.00 - 21.00, cu condiţia menţinerii incidenţei cumulată la cel mult 7,5/1.000 locuitori. Prin excepţie, în intervalul orar 21.00 - 5.00 în zilele de luni până joi, respectiv 18.00 - 5.00 în zilele de vineri, sâmbătă duminică, pot fi făcute livrări la domiciliu.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă