Comisia de Disciplină a FRF nu a luat vreo decizie nici azi în cazul incidentelor de la U Craiova 1948 - Rapid

1 săptămână in urmă 24

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:15, Digi Sport 1

  • Liga Națiunilor: Scoția - Ucraina, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Spețele au ajuns la Comisia de Disciplină, care a decis, însă, miercuri pe 14 septembrie, să amâne luarea unei decizii pentru a fi realizate audieri.

UPDATE ora: 15:05, 21.09.2022. Comisia de Disciplină a FRF a luat, astăzi, hotărârea de a stabili termen pentru audierile în cazul meciului U Craiova-Rapid.

La partida care s-a desfăşurat la Severin au avut loc mai multe incidente în care au fost implicaţi jucători de la Rapid, suporteri ai echipei oltene, jandarmi şi angajaţi firmei care avea obligaţia să asigure ordinea la meci.


Ştirea iniţială

Ce a decis Comisia în privința incidentelor de la U Craiova 1948 - Rapid și cât a fost suspendat Alex Ioniță

Doctori fără frontieră sau îngeri în costum medical: fă cunoștință cu cei care lasă tot și pleacă în lume, să ajute. Pe Digi Life și Digi Online, de la 21:00!

Unul dintre cazurile importante ajunse la Comisii îl are subiect pe Cristi Săpunaru, cel care a fost implicat într-un scandal cu jandarmii, dar și cu un apropiat de-ai clubului U Craiova 1948, pe tunel.

Galerie Foto

Comisia a luat, în schimb, o decizie în cazul lui Alexandru Ioniță, eliminat direct la Târgu Jiu cu U Craiova 1948.

Din cauza cartonașului roșu primit, mijlocașul a fost suspendat două etape.

A ”plouat” cu amenzi după U Craiova 1948 - Rapid

Până la un verdict al instanțelor sportive, au venit sancțiuni pentru cei implicați în incidentele de la Târgu Jiu din partea Jandarmeriei.

U Craiova 1948, clubul organizator, a fost amendat cu 3.0000 și au mai existat alte 18 sancțiuni, în valoare totală de 13.550 de lei, dintre care cinci au fost primite de reprezentanți ai celor două cluburi. Foarte probabil, Cristi Săpunaru a fost unul dintre cei amendați.

Etichete: alex ionita , cristi sapunaru , u craiova 1948 - rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă