Comisia de Disciplină a anunţat decizia în privința meciului FC Voluntari – FCSB, din Cupa României

4 săptămâni in urmă 14

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - FC Botoșani, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Decizia FRF în privința meciului FC Voluntari - FCSB

Roș-albaștrii nu s-au prezentat la meci, din cauza numărului mare de absențe din lot. 8 jucători au fost infectați cu noul coronavirus, în timp ce alți 5 au fost accidentați.

“Sesizare cu privire la nedisputarea jocului FC Voluntari SA - SC FC FCSB SA din data de 27.10.2021 în cadrul optimilor Cupei României, ediţia 2021 – 2022.

Admite sesizarea Departamentului de Competiţii Conform art. 79/9 din RD şi a Principiilor de desfăşurare a competiţiilor pentru sezonul 2021 – 2022 cu aplicarea art 34 din RD, SC FC FCSB SA se sancţionează cu Forfait (3-0 în favoarea echipei SC FC Voluntari SA)”, se arată pe site-ul FRF.

Astfel, FC Voluntari este calificată în sferturile de finală ale Cupei României, alături de ACSO Filiaşi (Liga 3), FC Buzău (Liga 2), Politehnica Timişoara (Liga 2), Chindia Târgovişte, FC Argeş, Universitatea Craiova şi Sepsi.

Tragerea la sorți a sferturilor de finală din Cupa României

Manaus, Brazilia, locul unde orașul și jungla coexistă. Vezi Jungla urbană: Manaus la 22:50 pe Digi Animal World, în Digi Online.

Tragerea la sorţi a sferturilor este programată luni, la ora 16:00, la Casa Fotbalului.

O echipă din Liga 3, ACSO Filiaşi, două din Liga 2, FC Buzău şi Politehnica Timişoara, şi alte 5 din Liga 1 vor juca în această fază, care este programată să se dispute în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie 2021.

Universitatea Craiova, Sepsi, Chindia și FC Argeș sunt echipele din Liga 1 care au obținut pe teren calificarea în următoarea fază a competiției. FC Voluntari a avansat prin decizia Comisiei de Disciplină, după ce FCSB a anunțat Departamentul Competiții că se află în imposibilitatea de se prezenta la joc cu cel puțin 13 jucători.

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă